1.

بررسی تأثیر جیره‌های غنی از اسیدهای چرب امگا-3 بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و پروفایل اسیدهای چرب زرده تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار تحت تنش فیزیولوژیک

دوره 76، شماره 4، دی 1400، صفحه 398-407
عاطفه برنجیان؛ سید داود شریفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ محمدرضا بختیاری زاده

2.

تأثیر سطوح جیره‏ای اسانس نعناع فلفلی بر شاخص‏های تولید و پاسخ ایمنی در مرغ‏ تخمگذار تحت تنش القاء شده با دگزامتازون

دوره 20، شماره 3، آبان 1397، صفحه 437-450
ساجده شمس الهی؛ لیلا حسنوند؛ حشمت اله خسروی نیا؛ بهمن پریزدایان کاوان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب