1.

Interaction Between Crude Protein Level and Rumen Protected Amino Acids in Starter Diet on Performance of Dairy Calves

دوره 14، شماره 2، تیر 2020، صفحه 189-203
Minou Niroumand؛ Kamran Rezayazdi؛ Mahdi Ganjkhanlou

2.

استفاده از ضرایب قابلیت هضم لیزین و اسیدهای آمینه گوگرددار در بهینه سازی عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 35، شماره 3، خرداد 1383
بهروز دستار؛ ابوالقاسم گلیان؛ محسن دانش مسگران؛ فریدون افتخاری شاهرودی

3.

اندازه گیری اکسیداسیون اسید آمینه شاخص روشی برای تعیین احتیاجات اسید آمینه در نیمچه‌های مرغ مادر

دوره 63، شماره 1، فروردین 1387، صفحه 53-57
احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی

4.

تعیین پاسخ بوقلمون‏های در‌ حال رشد به سطوح لیزین هضم‌شدنی ایلئومی استاندارد‌ شده با‌ استفاده از روش‏های گوناگون آماری

دوره 15، شماره 1، تیر 1392، صفحه 55-64
محمد حسین شهیر؛ افشین حیدری نیا؛ حمیدرضا طاهری؛ عبداله حسینی

5.

تعیین نیاز لیزین بلدرچین‌های ژاپنی بر اساس صفات مرتبط با عملکرد و اجزاء لاشه در طی دوره 24-3 روزگی

دوره 43، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 239-248
ایمان حاج خدادادی؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد؛ احمد زارع شحنه

6.

کاهش سطح پروتئین خام جیره غذایی با افزودن متیونین و لیزین محافظت‌شده شکمبه‌ای بر عملکرد و متابولیت‌های خونی در گاوهای تازه‌زای هلشتاین

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 363-374
فاطمه احمدی؛ حمید امانلو؛ نجمه اسلامیان فارسونی؛ طاهره امیرآبادی فراهانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب