1.

اثر کودهای زیستی و ورمی‌کمپوست بر عملکرد و کیفیت علوفه کاسنی در شرایط دیم

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 195-207
پیمان محمدزاده توتونچی؛ علیرضا پیرزاد؛ جلال جلیلیان

2.

اثر محلول پاشی اسید‌ هیومیک و همزیستی با گونه‌های قارچ مایکوریزا بر خصوصیات مرفولوژیک و فیتوشیمیایی آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 27 فروردین 1403
مهدی طاهری اصغری؛ سید رضا میرعلیزاده فرد

3.

اثر محلول‌پاشی با اسید‌های آمینه و همزیستی با گونه‌های قارچ مایکوریزا بر ویژگی‌های گیاه دارویی همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.)

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 615-629
مهدی طاهری اصغری

4.

تأثیر کودهای آلی و قارچ مایکوریزا بر خصوصیات مورفولوژیکی، عملکرد سرشاخه و موسیلاژ گاوزبان (Borago officinalis)

دوره 50، شماره 3، آذر 1398، صفحه 561-570
زهرا شهبازی؛ امین صالحی؛ محسن موحدی دهنوی؛ هوشنگ فرجی

5.

تاثیر بقایای گیاهی، همزیستی مایکوریزایی و سولفات روی در تناوب لگوم و غیرلگوم بر جذب عناصر غذایی و عملکرد گندم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 فروردین 1403
امین نامداری؛ ابوالفضل باغبانی آرانی

6.

عملکرد ذرت دانه‌ای تحت تاثیر تنش کم‌آبی، کودهای زیستی و شیمیایی

دوره 55، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 23-36
نوذر شامحمدی؛ مهدی زارع؛ کوروش اردوخانی؛ فرشید عارف؛ شهرام شرف زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب