1.

اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه چویر و افزودنی‌های خوراکی رایج بر عملکرد و برخی صفات بیوشیمائی خون جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 3، مهر 1398، صفحه 381-392
زهرا نوره؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرایی؛ حسن شیرزادی؛ حسینعلی قاسمی

2.

مروری بر تنش گرمایی در جوجه‌های گوشتی و نقش عوامل تغذیه‌ای و افزودنی‌ها در کنترل آن

دوره 21، شماره 3، اسفند 1400، صفحه 22-29
رامیار قره داغی؛ امین دیندار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب