1.

اثر رژیم‌های مختلف آبیاری، کودهای شیمیایی و زیستی بر میزان اسیدهای چرب و عملکرد روغن گل‌ مغربی (Oenothera Biennis L.)

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 155-173
محمود محمدی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ همت الله پیردشتی؛ زین العابدین طهماسبی؛ بهنام زند

2.

اثر مدیریت تولید بر روند شکست سختی بذر در یونجه یکساله (Medicago scutellata cv. Robinson).

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 715-722
قباد شعبانی؛ کیوان شمس؛ محمدرضا چائی چی؛ قباد سلیمی؛ سیروس اختیاری؛ محمدرضا اردکانی؛ کاظم خاوازی؛ حمیدرضا عشقی زاده؛ یورگن فریدل

3.

اثر نیتروژن استارتر، متانول و کودهای زیستی بر عملکرد، گره‌زایی و طول دوره پر شدن عدس دیم

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 445-460
رئوف سید شریفی؛ رضا سید شریفی

4.

ارزیابی بهره‌وری آب، برخی صفات کمی و کیفی نیشکر درکشت مخلوط با لگوم

دوره 21، شماره 3، مهر 1398، صفحه 233-246
علی احسانی پور؛ حمید عباس دخت؛ منوچهر قلی پور؛ علیرضا ابدالی مشهدی

5.

ارزیابی تأثیر تلقیح کودهای زیستی بر صفات مرتبط با عملکرد در کشت مخلوط نیشکر- بقولات

دوره 51، شماره 4، دی 1399، صفحه 85-99
علی احسانی پور؛ حمید عباس دخت؛ منوچهر قلی پور؛ علیرضا ابدالی مشهدی

6.

ارزیابی کاربرد کودهای آلی، شیمیایی، زیستی و اسیدهای آمینه بر صفات کمی و کیفی بابونه آلمانی ‏‏(‏Matricaria chamomilla L.‎‏) در برداشت‌های مختلف

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 755-767
سیده کانی میر سیدی؛ یوسف نصیری؛ محمد رضا مرشدلو؛ معروف خلیلی

7.

افزایش عملکرد و اجزای عملکرد ذرت (L. Zea mays) با کاربرد میکوریزا و پرایمینگ بذر در خاک شور

دوره 51، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 101-113
جواد سلطانی کاظمی؛ محمدعلی ابوطالبیان

8.

بررسی اثر منابع مختلف کودی بر عملکرد علوفه، اسمولیت‌ها، رنگیزه‌های فتوسنتزی و برخی آنزیم‌های آنتی اکسیدانی یونجه در شرایط کم‌آبیاری

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 801-815
کامبیز خوارزمی؛ رضا امیرنیا؛ جلال جلیلیان؛ مهدی تاجبخش شیشوان

9.

بررسی تاثیر بقایای کود سبز و منابع مختلف کودی بر خصوصیات آگروفیزیولوژیکی کتان روغنی در شرایط قطع آبیاری در مرحله گلدهی

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 141-154
مهدیه فلاح؛ هاشم هادی؛ رضا امیرنیا؛ عبدالله حسن زاده قورت تپه

10.

بررسی تاثیر کم‏آبیاری و کودهای فسفر بر خصوصیات‏ کمی و کیفی دو رقم سورگوم دانه‏ای (کیمیا و سپیده)

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 421-435
محیا انصاری جوینی؛ محمدرضا چایی چی؛ سیدمحمدرضا احتشامی

11.

بررسی تغییرات آلیسین و فلاونوئید و جذب روزانه سلنیوم در گیاه سیر (Allium sativum L.) تحت تأثیر تیمارهای کود سلنیومی و تلقیح میکوریزایی

دوره 51، شماره 6، شهریور 1399، صفحه 1567-1577
علی چمن نژادیان؛ محمد فیضیان؛ امیدعلی اکبرپور

12.

برهمکنش گوگرد و باکتری تیوباسیلوس بر کلونیزاسیون دو گونه قارچ میکوریزا و رشد ذرت (Zea mays L.) در شرایط گلخانه

دوره 44، شماره 3، آذر 1392، صفحه 495-505
علی انصوری؛ احمد غلامی؛ محمدرضا چایی چی؛ حسن شهقلی؛ صادق اسدی

13.

تأثیر تیمارهای کودی بر عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی گشنیز

دوره 17، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 93-193
اسما بستامی؛ مجید مجیدیان؛ غلام رضا محسن آبادی؛ داود بخشی

14.

تأثیر محدودیت آبی، کودهای زیستی و نانوسیلیکون بر محتوای اسمولیت های سازگار و صفات بیوشیمیایی تریتیکاله

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 1199-1215
ژیلا نظری؛ رئوف سید شریفی؛ حامد نریمانی؛ سارا محمدی کله‌سرلو

15.

تأثیر میکوریزا و کودهای شیمیایی و ارگانیک بر رشد رویشی گیاه توتون

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 947-962
شبنم مرادی؛ بابک پاساری؛ رضا طالبی

16.

تاثیر بیوچار و کودهای زیستی بر رنگیزه‌های فتوسنتزی، عملکرد و محتوای عناصر غذایی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 407-422
فایزه زعفریان؛ وحید اکبرپور؛ مریم حبیبی؛ محمد کاوه

17.

تعیین کارایی میکوریزا و ازتوباکتر تحت تاثیر سطوح مختلف فسفر بر عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت علوفه ای رقم سینگل کراس 704 در اراک

دوره 40، شماره 2، دی 1388
محسن امیرآبادی؛ محمد رضا اردکانی؛ فرهاد رجالی؛ محسن برجی؛ شهاب خاقانی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب