1.

اثرات اسانس و عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی ویژگی‌های کیفی انگور طی دوره انبارداری

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 255-265
زهرا وصال طلب؛ منصور غلامی

2.

اثر پاشش هومیک اسید بر جذب عناصر، میزان پروتئین و خصوصیات پس از برداشت ژربرا رقم مالیبو

دوره 40، شماره 1، خرداد 1388
محسن کافی؛ مصباح بابالار؛ علی نیکبخت؛ حسن ابراهیم زاده؛ نعمت اله اعتمادی؛ سعید سماوات

3.

اثر محلول‌پاشی نانو کلات کلسیم بر خصوصیات فیزیولوژیکی، مورفولوژیکی و ماندگاری گل ژربرا‎ ‎

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 849-860
ثریا معلای مزرعی؛ مهرانگیز چهرازی؛ اسمعیل خالقی

4.

ارزیابی اثر سالیسیلیک اسید بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه سیب رقم ‘گلاب کهنز’

دوره 14، شماره 2، بهمن 1391، صفحه 71-82
مریم هادیان دلجو؛ حسن ساری خانی

5.

افزایش انبارمانی و حفظ ویژگی‌های کیفی میوۀ انگور رقم "بی‌دانۀ قرمز" با استفاده از اسانس آویشن

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 753-764
مریم دهستانی اردکانی؛ یونس مستوفی

6.

بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت و میزان پروتئین در گل رز شاخه بریده رقم سنسیرو

دوره 44، شماره 3، آذر 1392، صفحه 359-366
سیده فرحناز طالبی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ روح انگیز نادری

7.

تأثیر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های کیفی میوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداری

دوره 17، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 81-91
قاسم سرتیپ؛ جعفر حاجی لو

8.

تأثیر نوع پلی آمین بر انبارمانی میوه آلو، رقم ‘شابلون’

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 649-658
صبا شکراله فام؛ جعفر حاجی لو؛ فریبرز زارع نهندی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب