![سامانه نشر مجلات علمی دانشگاه تهران](./data/logo.png)
تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,563 |
تعداد مقالات | 70,847 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,964,854 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,188,337 |
1. | اثرات اسانس و عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی ویژگیهای کیفی انگور طی دوره انبارداری | |
دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 255-265 | ||
زهرا وصال طلب؛ منصور غلامی | ||
2. | اثر پاشش هومیک اسید بر جذب عناصر، میزان پروتئین و خصوصیات پس از برداشت ژربرا رقم مالیبو | |
دوره 40، شماره 1، خرداد 1388 | ||
محسن کافی؛ مصباح بابالار؛ علی نیکبخت؛ حسن ابراهیم زاده؛ نعمت اله اعتمادی؛ سعید سماوات | ||
3. | اثر محلولپاشی نانو کلات کلسیم بر خصوصیات فیزیولوژیکی، مورفولوژیکی و ماندگاری گل ژربرا | |
دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 849-860 | ||
ثریا معلای مزرعی؛ مهرانگیز چهرازی؛ اسمعیل خالقی | ||
4. | ارزیابی اثر سالیسیلیک اسید بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه سیب رقم ‘گلاب کهنز’ | |
دوره 14، شماره 2، بهمن 1391، صفحه 71-82 | ||
مریم هادیان دلجو؛ حسن ساری خانی | ||
5. | افزایش انبارمانی و حفظ ویژگیهای کیفی میوۀ انگور رقم "بیدانۀ قرمز" با استفاده از اسانس آویشن | |
دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 753-764 | ||
مریم دهستانی اردکانی؛ یونس مستوفی | ||
6. | بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت و میزان پروتئین در گل رز شاخه بریده رقم سنسیرو | |
دوره 44، شماره 3، آذر 1392، صفحه 359-366 | ||
سیده فرحناز طالبی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ روح انگیز نادری | ||
7. | تأثیر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر ویژگیهای کیفی میوه زردآلو رقم ‘شاملو’ در طول دوره انبارداری | |
دوره 17، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 81-91 | ||
قاسم سرتیپ؛ جعفر حاجی لو | ||
8. | تأثیر نوع پلی آمین بر انبارمانی میوه آلو، رقم ‘شابلون’ | |
دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 649-658 | ||
صبا شکراله فام؛ جعفر حاجی لو؛ فریبرز زارع نهندی | ||