1.

اثر کاربرد برگی منابع کودی روی و کلسیم بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن بادام‌زمینی

دوره 26، شماره 1، اسفند 1402، صفحه 91-108
فائزه چهره نورانی؛ پروانه راهداری؛ معرفت مصطفوی راد؛ محمود اسدی؛ شادی کیابی

2.

ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب روغن برخی از رقم ها و ژنوتیپ‌های امیدبخش زیتون در منطقه ‏طارم استان زنجان

دوره 52، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 937-949
ابوذر هاشم پور؛ محمود عظیمی؛ سمانه اسدی صنم

3.

ارزیابی عملکرد دانه، نسبت برابری زمین و ترکیب اسیدهای چرب روغن بادام‌زمینی در کشت مخلوط با ذرت تحت تأثیر سطوح مختلف نیتروژن

دوره 18، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 805-820
سید امید سید نوری؛ معرفت مصطفوی راد؛ محمدحسین انصاری

4.

بررسی برخی عوامل مؤثر بر استحصال کیفی و کمی‌روغن در حرارت و زمان‌های مختلف به هم‌زدن خمیر حاصل از دانه‌ی رقم روغنی زیتون

دوره 40، شماره 1، شهریور 1388
عباس اکبرنیا؛ حسین مبلی؛ اسداله اکرم؛ منوچهر حامدی؛ شاهین رفیعی

5.

بررسی تأثیر محلول پاشی کود های مختلف نانو و آمینو اسید بر برخی ویژگی‌ های بیوشیمیایی دانه و عملکرد گیاه ذرت

دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 237-252
حسین خوشوقتی؛ مهدی تاج بخش

6.

بررسی کیفیت گوشت و روغن مصرف شده در ناگت مرغ با استفاده از بینی الکترونیکی و پردازش تصویر

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 1-14
حافظ ازگلی؛ سید سعید محتسبی؛ سلیمان حسین پور؛ محمد حسین پور زرنق

7.

تأثیر کم‌آبیاری و تاریخ کاشت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، عملکرد دانه، و محتوای روغن ارقام گلرنگ (Carthamus tinctorius L.)

دوره 54، شماره 4، دی 1402، صفحه 47-60
لیلی گلچین؛ افشین توکلی؛ وحیده قهرمانپور؛ سهیلا زرین قلمی

8.

تأثیر محلول‌پاشی برگی برخی تنظیم‌کننده‌های رشد و نیتروژن بر شاخص‌های رشدی، عملکرد و کیفیت روغن گلرنگ بهاره

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 407-417
سعید حضرتی؛ امیررضا صادقی بختوری؛ داود کیانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب