1.

اثر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر کیفیت فرایند خشک کردن ورقه‌های توت‌فرنگی به روش خشک‌کنی هوا داغ

دوره 50، شماره 3، آبان 1398، صفحه 705-715
علی سمیع؛ شعبان قوامی جولندان؛ حسن ذکی دیزجی؛ محمد حجتی

2.

اثر کود حفاظتی سیلیکات فسفیت پتاسیم بر پاسخ‌های تغذیه‌ای توت‌فرنگی (Fragaria x ananassa) و کنترل کنه تارتن دونقطه‌ای

دوره 51، شماره 11، بهمن 1399، صفحه 2787-2801
سیدمحسن حسینی حسین آباد؛ بابک متشرع زاده؛ جاماسب نوذری؛ پیمان آذرفام

3.

بررسی اثر 1- متیل سیکلوپروپن و تیمار گرمایی بر کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی رقم سلوا (Fragaria ananassa cv. Selva)

دوره 40، شماره 3، آذر 1388
مهشاد مقومی؛ یونس مستوفی؛ علیرضا طلایی

4.

بررسی اثر تنش خشکی بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی در سه رقم توت‌فرنگی

دوره 44، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 129-136
ناصر قادری؛ عادل سی وسه مرده

5.

بررسی برخی ترکیب‌های ضداکسایشی و فعالیت ضداکسایشی کل در هشت رقم توت‌فرنگی (Fragaria x ananassa Duch.)

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 469-479
تیمور جوادی؛ فریناز رحمتی؛ ناصر قادری

6.

بررسی تأثیر محلول پاشی ورمی واش بر وضعیت عناصر غذایی برگ و عملکرد توت‌فرنگی رقم "گاویتا"

دوره 18، شماره 3، آذر 1395، صفحه 743-752
صفورا کاظمی؛ رحیم برزگر؛ عبدالرحمان محمدخانی

7.

بررسی مقاومت رقم‌های تجارتی توت‌فرنگی در برابر Botrytis cinerea و تأثیر کنترلی اسانس رازیانه و قارچ‌کش ایپرودیون- کاربندازیم روی آن

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 25-37
سیدجعفر نصیری طالشی؛ صفرعلی مهدیان؛ محمدعلی تاجیک قنبری؛ سید امین علیان

8.

برهمکنش خاکپوش سفید و زمان کاربرد نیتروژن در آخر فصل رشد بر گلدهی و اجزاء عملکرد توت‌فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) در بهار سال بعد

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 351-360
ناصر قادری؛ محمود کوشش صبا؛ بختیار شکری

9.

پیامدهای مورفولوژیک، فیزیولوژیک و بیوشیمیایی تنش کوتاه‌مدت اُزُن در توت‌فرنگی

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 703-714
مهدیه کریمی؛ منصور غلامی؛ حسن ساریخانی

10.

تأثیر محلول‌پاشی برگی اسید گلوتامیک بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم آلبیون ‏در شرایط هیدروپونیک

دوره 53، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 439-452
صلاح الدین مصلحتی فرد؛ حمید حسن پور

11.

تأثیر محلول پاشی برگی سالیسیلیک اسید بر خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی رقم کاماروسا (Fragaria x annanasa cv. Camarosa)

دوره 45، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 325-334
فاطمه آقایی فرد؛ مصباح بابالار؛ احمد احمدی

12.

تاثیر نانو امولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوۀ توت فرنگی

دوره 4، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 57-64
حمیدرضا علیزاده؛ محسن فرزانه؛ ذبیح الله اعظمی

13.

تعیین برخی خصوصیات فیزیکی میوه توت‌فرنگی (رقم سلوا)

دوره 44، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 1-8
سعید علی عسگریان نجف آبادی؛ حمیدرضا قاسم زاده؛ جعفر حاجی لو



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب