1.

استخراج اسیدهای چرب امگا3 از روغن ماهی کیلکای (cultiventris Clupeonella) دریای خزر و خالص‌سازی میزان EPA و DHA با استفاده از روش تقطیر مولکولی

دوره 67، شماره 3، آذر 1393، صفحه 361-374
حسین شاه بیک؛ احمد حلاجی ثانی؛ محمد رضا مهرنیا؛ صبا شبان

2.

بهینه‌سازی روش‌ آلوده‌سازی در بیماری سوختگی غلاف به منظور تفکیک واکنش‌های واقعی ارقام برنج در مزرعه

دوره 40، شماره 2، بهمن 1388
فریدون پاداشت دهکایی؛ سید محمود اخوت؛ محمد جوان نیکخواه؛ سید باقر محمودی

3.

تأثیر روش‏های گوناگون پوست‏گیری بر برخی ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی صمغ لوبیای خرنوب ایرانی

دوره 44، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 165-172
ساناز خلیقی؛ سلیمان عباسی؛ محمدحسین عزیزی عزیزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب