1.

اثر مولتی‌آنزیم و افزودنی باکتریایی بر ترکیب شیمیایی و برخی فراسنجه‌های تخمیر برون‌تنی سیلاژ جو پژمرده شده

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 11-22
اسماء آبسالان؛ گلناز تأسلی؛ شهریار کارگر؛ فرشید فتاح نیا؛ زهره کوثر؛ علیداد بوستانی

2.

برآورد انرژی قابل متابولیسم معادل مولتی‌آنزیم ناتوزیم P در جیره‌های با کمبود انرژی قابل متابولیسم

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 321-327
احمد ملک زادگان؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد

3.

بررسی تأثیر سطوح مختلف تفاله گوجه‌فرنگی با و بدون مولتی‌آنزیم در جیره‌‌های‌ بر پایه ذرت-کنجاله سویا‌ بر عملکرد جوجه‌‌های‌ گوشتی

دوره 41، شماره 1، خرداد 1389
علیرضا صفامهر؛ محمدبهاءالدین شمس برهان؛ محمدحسین شهیر

4.

تأثیر سطوح مختلف سبوس برنج با و بدون مولتی آنزیم بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون مرغان تخم‌گذار سویه ̎های- لاین W-36 ̎

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 19-29
علیرضا صفامهر؛ هادی عطارحسینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب