1.

Evaluation of Cadmium, Lead and Mercury Contents in Some Commercially Valuable Fish Species of Caspian Sea and Persian Gulf

دوره 14، شماره 4، دی 2020، صفحه 433-441
Poulin Shohreh؛ Maryam Azizkhani؛ Shalaleh Mousavi

2.

ارتباط فلزات ضروری و غیرضروری در بافت ماهیRutilus frisii kutum سواحل جنوب غربی دریای خزر

دوره 65، شماره 1، اردیبهشت 1391، صفحه 79-87
سیده فاطمه منصف راد؛ جاوید ایمانپور

3.

ارزیابی آلودگی رسوبات سواحل دریای خزر با جیوه در استان مازندران با استفاده ازGIS و زمین آمار

دوره 64، شماره 2، تیر 1390، صفحه 169-183
سید مهدی حسینی؛ نوراله میرغفاری؛ نصرالله محبوبی صوفیانی؛ لقمان خداکرمی

4.

ارزیابی جیوه تجمع یافته در رسوبات و بافت بی‌مهرگان کف‌زی دریاچه سد قشلاق سنندج

دوره 38، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 19-30
کامران الماسیه؛ شهرام کبودوندپور

5.

ارزیابی ریسک جیوه ناشی از مصرف ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii kutum ) در استان مازندران

دوره 64، شماره 3، مهر 1390، صفحه 243-257
سید مهدی حسینی؛ نوراله میرغفاری؛ نصرالله محبوبی صوفیانی؛ سید ولی حسینی

6.

ارزیابی میزان آلودگی جیوه در رسوبات بین جزرومدی خوریات ماهشهر

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 699-708
هدی موری بازفتی؛ علیرضا صفاهیه؛ سیدمحمدباقر نبوی؛ کمال غانمی

7.

الوهیت از دیدگاه آلوارها

دوره 12، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 155-174
سمانه تولیتی؛ ابوالفضل محمودی

8.

اندازه‌گیری میزان جیوه در بافت خوراکی میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) پرورشی استان بوشهر با استفاده از روش بخار سرد

دوره 78، شماره 3، مهر 1402، صفحه 175-182
رضا صادقی لیمنجوب؛ اشکان زرگر؛ علی طاهری میرقائد

9.

بررسی تأثیر دما و غلظت محلول 3-مرکاپتوپروپانوئیک اسید در درصد حذف آلاینده‌های جیوه و کروم از خاک آلوده به روش خاکشویی (مطالعه موردی: محدوده پالایشگاه نفت تهران)

دوره 42، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 375-385
هومن غلامپور ارباستان؛ سعید گیتی پور؛ محمدعلی عبدلی؛ میلاد کاردگر

10.

بررسی تجمع زیستی جیوه و ارتباط آن با سلنیوم در بافت عضله و کبد کوسه چاک لب (Rhizoprionodon acutus)

دوره 38، شماره 3، آذر 1391، صفحه 37-46
احمد ترسلی؛ عباس اسماعیلی ساری؛ تورج ولی نسب

11.

بررسی میزان جیوه در میگوهای عرضه شده در بازار تهران

دوره 69، شماره 2، تیر 1393، صفحه 191-195
ساناز عراقیه فراهانی؛ سهیل اسکندری؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ محمدرسول هادیانی؛ َشهرام شعیبی

12.

تعیین حد مجاز مصرف کنسرو ماهی گیدر (Thunnus albacares) از نظر میزان جیوه

دوره 67، شماره 2، تیر 1393، صفحه 287-296
عباس قیطاسی؛ سید ولی حسینی؛ زهره احمدی کردستانی؛ سید مصطفی عقیلی نژاد؛ فرزانه شوقعلی نیری

13.

تعیین سطوح جیوه در اندام های مختلف چنگر (Fulica atra) و خوتکا معمولی (Anas crecca) با توجه به سن و جنسیت در تالاب بین المللی فریدونکنار

دوره 42، شماره 3، آذر 1395، صفحه 505-516
محسن احمدپور؛ علیرضا پورخباز؛ سید محمود قاسمپوری

14.

تعیین غلظت جیوه در برخی اندام‌‌های باکلان بزرگ(Phalacrocorax carbo)

دوره 60، شماره 5، اسفند 1387
سهراب مظلومی؛ عباس اسماعیلی‌ساری؛ سیدمحمود قاسمپوری

15.

تعیین میزان جیوه تام و تاثیرعامل احیا کننده و وزن نمونه بر آن در کنسروهای ماهی تن به روش هیدرید ژنراتور – اتمیک ابزربشن (HG-AAS)

دوره 63، شماره 4، دی 1387، صفحه 331-335
جمیله سالار آملی؛ طاهره علی اصفهانی

16.

سنجش جیوه موجود در مو و شیر مادران و ارتباط آن با تعداد دندان های پر شده با آمالگام و تغذیه مادر مطالعه موردی: شهر زاهدان

دوره 70، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 77-86
ساناز خمر؛ علیرضا پورخباز؛ رضا دهمرده بهروز

17.

مقایسة تجمع زیستی جیوه کل در بافت عضلة دو گونه ماهی کپور معمولی و کپور ‌نقره‌ای سد قشلاق سنندج

دوره 36، شماره 56، اسفند 1389، صفحه 47-54
مهدی خوشناموند؛ شهرام کبودوندپور؛ فرزاد غیاثی؛ بهمن بهرام‌نژاد

18.

نحوه توزیع جیوه در بافت های مختلف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) خور موسی، خلیج فارس

دوره 68، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 27-39
صدیقه بابادی؛ علیرضا صفاهیه؛ سید محمد باقر نبوی؛ کمال غانمی؛ محمد تقی رونق



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب