1.

اثرات رژیم‌های آبیاری و نوع کود بر درصد روغن و ترکیب اسیدهای چرب در برگ و دانه خرفه ‏‏(‏Portulaca oleracea L.‎‏)‏

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 375-386
الهام اله بخش؛ محمد گلوی؛ سید محسن موسوی نیک؛ زینب محکمی

2.

اثر کاربرد لجن‌فاضلاب شهری، ازتوباکتر و آزوسپریلیوم بر برخی اسیدهای چرب و شاخص‌های نیتروژن درکلزا

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 502-485
مهدی طاهری اصغری

3.

بررسی اثر پاشش کائولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون رقم زرد در شرایط اقلیمی شهرستان فسا

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 169-184
اسمعیل خالقی؛ کاظم ارزانی؛ نوراله معلمی؛ محسن برزگر

4.

بررسی عملکرد ارقام مختلف کتان روغنی در منطقه ورامین

دوره 11، شماره 2، آبان 1388، صفحه 11-17
حمید ایران نژاد؛ محبوبه پشتکوهی؛ زینب جوانمردی؛ رضا امیری

5.

تأثیر عناصر بُر، روی و گوگرد بر عملکرد دانه و ترکیب اسیدهای چرب روغن کلزا

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 69-84
مریم حبیبی؛ مجید مجیدیان؛ محمد ربیعی

6.

تأثیر کاربرد کودهای زیستی و شیمیایی فسفر بر عملکرد دانه، عملکرد روغن و اسیدهای چرب گلرنگ بهاره (IL111) در شرایط کمبود آب

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 159-169
سیاوش حشمتی؛ مجید امینی دهقی؛ کیوان فتحی امیرخیز

7.

تأثیر کم آبیاری و محلول‏پاشی پلی‏آمین‏ها بر عملکرد دانه و روغن، کارآیی مصرف آب و تولید اسیدهای چرب روغن دانه گلرنگ بهاره (Carthamus tinctorius L.)

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 79-96
کیوان فتحی امیرخیز؛ مجید امینی دهقی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علیرضا رضازاده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.