1.

آثار جانشینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی در جیرة غذایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 2، تیر 1392، صفحه 119-131
رضا جلیلی؛ ناصر آق؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی

2.

اثر سطوح مختلف پربیوتیک دیوارة سلولی مخمر Saccharomyces cerevisiae در رشد، بقا، بازماندگی و شاخص‌های خونی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 67، شماره 4، دی 1393، صفحه 511-522
مهران جواهری بابلی؛ نوال دائر

3.

اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و زمان غذادهی بر تولید آلاینده‌های نیتروژنی در یک سازگان نیمه‌بسته پرورش ماهی قزل‌آلای‌رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 64، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 281-291
مهرداد فرهنگی؛ غلامرضا رفیعی

4.

اثر مقطعی استفاده از پربیوتیک مانان الیگوساکارید و بتا -1 و 3- گلوکان در عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت لیزوزیم سرم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 67، شماره 3، آذر 1393، صفحه 425-434
امیر حسین ناصری؛ رضا اکرمی

5.

بررسی روند تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) جهت تعیین مدت زمان ماندگاری آن طی نگهداری در دمای یخچال (C? 4+)

دوره 64، شماره 2، مرداد 1390، صفحه 107-119
مهدی ذوالفقاری

6.

تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگوساکارید در جیره غذایی بر برخی پیراسنجه های هماتولوژیک و بیوشیمی سرم خون بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 68، شماره 2، تیر 1394، صفحه 177-186
کیا امانی دنجی؛ مجید رازقی منصور؛ شایان قبادی؛ رضا اکرمی؛ میثم صالحی

7.

جایگزینی پودر سویا (HP310) در جیرة غذایی و تأثیر آن در عملکرد رشد و فاکتورهای خونی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 68، شماره 2، تیر 1394، صفحه 209-223
سمیرا حق بیان؛ مهدی شمسایی؛ نیما ایلا؛ سید یاسر عبداله تبار؛ پوریا بزرگ زاده؛ دبیر رضایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب