1.

اثر سطوح مختلف پربیوتیک دیوارة سلولی مخمر Saccharomyces cerevisiae در رشد، بقا، بازماندگی و شاخص‌های خونی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 67، شماره 4، دی 1393، صفحه 511-522
مهران جواهری بابلی؛ نوال دائر

2.

بررسی اثرات سطوح مختلف چربی جیره غذایی بر برخی‌شاخص‌های رشد، ضریب تبدیل غذا و بازماندگی بچه فیل ماهی (Huso huso Linnaeus, 1758) پرورشی

دوره 64، شماره 2، مرداد 1390، صفحه 93-106
عیسی ابراهیمی

3.

بررسی تأثیر پودر کاسنی در جیرة غذایی بر شاخص‏های رشد و بازماندگی پست لاروهای میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 69، شماره 3، مهر 1395، صفحه 377-384
زینب فروغی؛ احمد قرایی؛ جواد میردار هریجانی؛ اشکان اژدهاکش‌پور

4.

تأثیرات جانشینی مخمر نانوایی صنعتی دست‌کاری‌شده به‌ جای مخمر Lansy PZ در شاخصه‌های رشد و بازماندگی دو گونة Artemia urmiana و Artemia franciscana

دوره 66، شماره 3، آبان 1392، صفحه 317-330
فرهاد طالبی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ جواد عبدی؛ رامین منافی‌فر

5.

تأثیر تغذیهای لاکتوکوکوس لاکتیس (Lactococcus lactis JF831150) بر وضعیت فلور باکتریایی روده تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) و مواجهه سازی با آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)

دوره 71، شماره 3، مهر 1395، صفحه 303-310
علیرضا شناور ماسوله؛ مهدی سلطانی؛ محمدرضا احمدی؛ محمد پورکاظمی؛ علی طاهری میرقائد

6.

تأثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و رنگ پذیری ماهی دماسونی (Pseudotropheus demasoni)

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 21-27
محمد سوداگر؛ مجید خالصه؛ محمد مازندرانی؛ سیدعباس حسینی؛ حمیده ذکریائی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب