1.

اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیره‌سازی به حالت مایع در دمای چهار درجه سانتی‌گراد

دوره 23، شماره 4، دی 1400، صفحه 583-592
ابوذر غلامپور؛ خلیل میرزاده؛ صالح طباطبایی وکیلی

2.

ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ‌های مارچوبه خوراکی (Asparagus officinalis L.) بومی ایران به کمک نشانگرهای RAPD

دوره 42، شماره 3، دی 1390، صفحه 237-244
بهروز سرابی؛ محمدرضا حسندخت؛ محمد اسماعیل حسنی؛ تیمور رمک معصومی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب