1.

Chemotaxonomy, Morphology and Chemo Diversity of Scutellaria (Lamiaceae) Species in Zagros, Iran

دوره 30، شماره 3، مهر 2019، صفحه 211-226
Farzaneh Jafari Dehkordi؛ Navaz Kharazian

2.

Comparison and Evaluation of Oil Content, Composition and Antioxidant Properties of Pistacia atlantica and Pistacia khinjuk Grown as Wild

دوره 7، شماره 2، تیر 2020، صفحه 165-174
Saeid Hazrati؛ Mostafa Govahi؛ Mohammad-Taghi Ebadi؛ Farhad Habibzadeh

3.

Effect of Pollination Time on Yield and Antioxidant Properties of Some Pistachio Cultivars

دوره 7، شماره 1، خرداد 2020، صفحه 51-58
Masoud Sharifkhah؛ Davood Bakhshi؛ Mohammadreza Pourghayoumi؛ Soma Abdi؛ Hossein Hokmabadi

4.

Effects of Calyx Coating and Storage Temperature on Antioxidant Substances of Cape Gooseberry (Physalis peruviana L.)

دوره 10، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 23-32
Rasoul Heydarnajad Giglou؛ Mousa Torabi Giglou

5.

Effects of Postharvest Edible Coatings to Maintain Qualitative Properties and to Extend Shelf-life of Pomegranate (Punica granatum. L)

دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 67-80
Gholamreza Malekshahi؛ Babak ValizadehKaji

6.

Evaluation of Total Phenolic Content and Antioxidant Activity in Ten Selected Mahaleb (Prunus mahaleb L.) Genotypes

دوره 2، شماره 2، اسفند 2015، صفحه 187-197
Seyedeh Faezeh Taghizadeh؛ Ahmad Asgharzadeh؛ Javad Asili؛ Amirhossein Sahebkar؛ Abolfazl Shakeri

7.

Evaluation of Yield and Phytochemical Content of Different Iranian Garlic (Allium sativum L.) Ecotypes

دوره 8، شماره 4، دی 2021، صفحه 385-400
Ali Akbarpour؛ Bijan Kavoosi؛ Mehdi Hosseinifarahi؛ Sirous Tahmasebi؛ Sedigheh Gholipour

8.

Flavonoid Constituents in Some Species of Salvia L. (Lamiaceae) in Iran

دوره 25، شماره 3، آذر 2014، صفحه 219-227
N. Kharazian

9.

Flavonoid Patterns and their Diversity in ten Stachys L. (Lamiaceae) Species from Iran

دوره 4، شماره 2، اسفند 2014، صفحه 203-218
Navaz kharazian؛ Mojgan Mohammadi

10.

Identification of flavonoids in leaves of seven wild growing Salvia L. (Lamiaceae) species from Iran

دوره 3، شماره 2، اسفند 2013، صفحه 81-98
Navaz Kharazian

11.

Induction of Phenolic Compounds is Affected by Boron Supply in Marshmallow (Althaea officinalis L. ) Cells

دوره 2، شماره 1، خرداد 2012، صفحه 68-75
Razieh Moalemi؛ Mahnaz Aghdasi؛ Faezeh Ghanati

12.

Stimuli Effects of Different LEDs on Some Morphological and Biochemical Traits of Two Varieties of Calendula officinalis

دوره 7، شماره 2، تیر 2020، صفحه 139-151
Sara Moghare Abed؛ Davood Naderi

13.

اثر تنش کم‌آبیاری و اسیدهیومیک بر ویژگی‏های مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی ریشه سرخارگل

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 1-14
عباس علیزاده احمدآبادی؛ سارا خراسانی نژاد؛ خدایار همتی

14.

اثر کود دامی و شیمیایی روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه سرخارگل

دوره 18، شماره 3، آذر 1395، صفحه 701-711
وحید اکبرپور؛ محبوبه آشناور؛ محمدعلی بهمنیار

15.

اثر نیتروژن بر برخی صفات کمی و کیفی گیاه دارویی زرین گیاه

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 705-717
علی حیدرزاده؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ علی مختصی بیدگلی

16.

بررسی تغییرات آلیسین و فلاونوئید و جذب روزانه سلنیوم در گیاه سیر (Allium sativum L.) تحت تأثیر تیمارهای کود سلنیومی و تلقیح میکوریزایی

دوره 51، شماره 6، شهریور 1399، صفحه 1567-1577
علی چمن نژادیان؛ محمد فیضیان؛ امیدعلی اکبرپور

17.

بررسی کارایی ملاتونین در حفظ خصوصیات کیفی، فیتوشیمیایی و افزایش عمر انباری میوه تمشک ‏‎(Rubus ulmifolius subsp. sanctus)‎

دوره 53، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 225-237
شیرین رحمن زاده ایشکه؛ حبیب شیرزاد؛ زهرا توفیقی؛ محمد فتاحی

18.

تأثیر باکتری‌های محرک رشد گیاه و هیدروپرایمینگ بر برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی گیاه دارویی ‏بادرنجبویه (‏Melissa officinalis‏)‏

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 11-21
مهرناز حاتمی؛ پریسا خانی زاده؛ فائزه السادات ابطحی؛ پیمان عباس زاده دهجی

19.

تأثیر بسته‌بندی نانو سیلیکات و پلی‌اتیلن بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوۀ خرمالو (Diospyros kaki Thunb)

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 203-217
فهیمه نصر؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ اورنگ خادمی

20.

تأثیر تنش کم‌آبی بر خصوصیات عملکردی، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و متابولیت‌های نعناع‌فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 715-727
غلامرضا عبدی؛ مجید شکرپور؛ سید علیرضا سلامی؛ سینزیا مارگاریتا برتائه

21.

تأثیر سولفات آمونیوم بر شاخص‌های رشد، عملکرد و خصوصیات فیتوشیمیایی مرزه تابستانه رقم ساترن (‏Satureja ‎hortensis L. cv. Saturn‏)‏

دوره 51، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 273-286
مصباح بابالار؛ سعیده محتشمی؛ لیلا تبریزی؛ وحید روشن؛ حسین محمدی

22.

تأثیر سولفات و سلنیوم بر برخی شاخص‌های ریخت‌شناختی و ویژگی‌های پاداکسندگی پیاز قرمز آذرشهر

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 623-633
شیوا بذل؛ فرشاد دشتی؛ مجتبی دلشاد

23.

تأثیر شدت‌های مختلف نور بر رنگیزه‌های فتوسنتزی و غیرفتوسنتزی دو رقم گل رز

دوره 16، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 259-270
منصوره حاتمیان؛ مصطفی عرب؛ محمودرضا روزبان

24.

تاثیر محلول‌پاشی آسکوربیک‌اسید بر عملکرد دانه و برخی صفات بیوشیمیایی گیاه کینوا (Chenopodium quinoa wild) تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 205-215
سید فاطمه موسوی؛ عیسی خمری؛ سید محسن موسوی نیک؛ علی اکبر مقصودی مود؛ مریم اله دو

25.

ترغیب محتوای متابولیتهای ثانوی و ظرفیت آنتیاکسیدانی کالوس کلپوره در شرایط تیمار با بنزیلآمینو پورین، نفتالناستیکاسید و متیلجاسمونات

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 493-512
مهشید طبری فرد؛ منیره چنیانی؛ علی گنجعلی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب