1.

آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) به‌منزلۀ جیرۀ غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهره‌وری از غذا در آلوین ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)ی بر عملکرد رشد و قابلیّت بهره وری از غذا درآلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 67، شماره 3، آذر 1393، صفحه 347-359
حجت جعفریان؛ هادی جمالی؛ نفیسه پریچه؛ حوریه کول مقدم

2.

اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 115-122
رضا نقی ها؛ محمد هوشمند؛ مهرداد معمار؛ آریا شفاعی پور؛ محمد رضا ساعی

3.

اثر اسانس گیاه مشگک (Ducrosia anethifolia) به صورت مکمل خوراکی بر شاخص‌های ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 3، آذر 1396، صفحه 125-132
فاطمه دهقان؛ آریا وزیرزاده

4.

اثر بسته بندی های مختلف بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) هنگام نگهداری در یخچال

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 262-273
محمدعلی خانلر؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ سید ولی حسینی

5.

اثر پروبیوتیک‌های درون‌زاد جدا شده از ماهی بر روی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنزیم‌های کبدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

دوره 76، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 22-30
تکاور محمدیان؛ عبدالحسین جانگران نژاد؛ احسان بدیعی؛ حسین مؤمنی؛ محمدرضا تابنده؛ سیده پروا موسوی خراسانی

6.

اثر تغذیة همزمان پروبیوتیک BioAqua و لسیتین سویا بر عملکرد تولیدمثلی مولدین مادة قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 76، شماره 4، دی 1402، صفحه 525-537
فراز پنجوینی؛ غلامرضا رفیعی

7.

اثر عصاره آبی ریحان بر تغییرات رشد و شاخص‌های هماتولوژی و بیوشیمی خون ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

دوره 68، شماره 4، دی 1392، صفحه 397-404
آمنه ذوالفقاری؛ فرید فیروزبخش

8.

اثر هورمون لووتیروکسین سدیم بر درصد تخمه گشایی و بقاء لارو قزل‌آلای رنگین‌کمان در مراحل اولیه رشد

دوره 69، شماره 3، مهر 1393، صفحه 231-236
پریا اکبری

9.

امکان تعیین جنسیت قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از نشانگرهای ملکولی

دوره 68، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 1-11
حمید فرحمند؛ محمد اخوان بهابادی؛ محمد علی نعمت اللهی؛ علیرضا میرواقفی

10.

بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضم‌پذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیره‌ی حاوی پودر چربی در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 69، شماره 3، مهر 1395، صفحه 275-283
بتول ادهمی؛ عبدالصمد کرامت امیرکلائی

11.

بررسی اثر غلظت‌های متفاوت کلرید سرب بر بیان ژن‌های مؤثر در فاکتور های ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 76، شماره 4، دی 1402، صفحه 655-666
بهناز جعفری؛ امیررضا عابد علم دوست؛ حمید فرحمند

12.

بررسی ارتباط بین پلی مورفیزم تک نوکلئوتیدی (SNP) در ژن (TLR5m) receptor like-Toll با نحوه پاسخ دهی ایمنی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر باکتری Aeromonas هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)

دوره 72، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 144-155
کبری رحیمی؛ حمید فرحمند؛ علیرضا میرواقفی؛ باقر مجازی امیری؛ امیر رضا علبد علم دوست

13.

تأثیرات جانشینی پودر ماهی با کنسانترة پروتئینی سبوس برنج در رشد، زنده‌مانی و ترکیب اسید‏های آمینة بدن آلوین ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 373-387
نصرالله احمدی فرد؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ علی معتمد زادگان

14.

تأثیر استفاده از آنتی‌بیوتیک و محلول‌های فعال‌ کننده در حفظ قابلیت بارورسازی اسپرم قزل‌آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss))طی نگهداری کوتاه مدت

دوره 60، شماره 5، اسفند 1387
کوروش سروی‌مغانلو؛ حمید نیک‌سیرت؛ باقر مجازی‌امیری؛ مازیار اکبرآبادی؛ افشین مسلمی

15.

تأثیر استفاده توام نانو ذرات آهن و پروبیوتیک Lactobacillus casei بر شاخص‌های رشد و تجمع پروبیوتیک در روده ماهی قز‌ل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)‌

دوره 70، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 47-53
ناصح محمدی؛ امیر توکمه چی

16.

تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر عملکرد رشد و برخی از شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی سرم خون لاروهای ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) در تراکم‌های مختلف

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 431-440
سامیه کتوکی؛ حجت جعفریان؛ حسنی قلی پور کنعانی؛ پونه ابراهیمی

17.

تأثیر پربیوتیک سلماناکس بر رشد، فاکتورهای هماتولوژیکی و بیوشیمیایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 2، تیر 1398، صفحه 175-185
المیرا نعیمی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ حجت الله جعفریان؛ احسان احمدی فر

18.

تأثیر تغییرات دمای آب بر تکامل جنینی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی میزان تفریخ، بقای لارو و شاخص‌های رشد بچه‌ماهی

دوره 76، شماره 2، خرداد 1402، صفحه 329-340
غلامرضا رفیعی؛ ملیکا میرزایی؛ پوریا غلام زاده

19.

تأثیر جایگزینی روغن ماهی با روغن‌های گیاهی در توسعة گناد و تغییرات سطح برخی هورمون‌های جنسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان ماده (Oncorhynchus mykiss)

دوره 68، شماره 3، مهر 1394، صفحه 355-368
سیده مرضیه حسینی‌خواه؛ باقر مجازی امیری؛ غلامرضا رفیعی؛ مهرداد فرهنگی؛ سید مهیا موسوی

20.

تأثیر دما بر کیفیت تخمک‌ها، پس از سیال شدن آن‌ها در محوطه» شکمی مولدین ماده قزل‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss‌)

دوره 62، شماره 3، مهر 1386، صفحه 263-268
محمدرضا احمدی احمدی؛ غلامرضا رفیعی؛ محمدرضا احمدی؛ باقر مجازی امیری؛ امیر سعید ویلکی

21.

تأثیر سطوح مختلف غذایی تفالة زیتون در رشد، ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 2، تیر 1392، صفحه 133-144
مجیدرضا خوش خلق؛ حمید نویریان؛ مجید موسی پور شاجانی؛ محمد محمدی؛ سعید عزیزی

22.

تأثیر غذایی روتیفر غنی شده با جلبک‌های میکروسکوپی بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و کیفیت لاشۀ لارو ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 255-266
عرفان سلمرودی؛ غلامرضا رفیعی؛ کامران رضایی توابع

23.

تأثیر فلوراتین بر حفظ کیفیت و کنترل میکروبی فیلة قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 76، شماره 4، دی 1402، صفحه 643-654
پریسا نورمحمدی؛ علیرضا میرواقفی؛ سیدولی حسینی

24.

تاثیر نسبت‌های مختلف کربوهیدرات به چربی در دو سطح متفاوت از پروتئین بر رشد، ترکیبات بدن و شاخص هپاتوسوماتیک ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 60، شماره 4، اسفند 1387
آرزو مشکوه روحانی؛ عبدالمحمد عابدیان؛ فرید شریعتمداری

25.

تشخیص مولکولی باکتری Streptococcus agalactiae در تخمدان مولدین قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بر اساس واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) ژن scpB

دوره 66، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 49-58
سمیرا رشیدی منفرد؛ علیرضا میرواقفی؛ حمید فرحمند؛ محمد علی نعمت اللهی؛ سید علی پوربخش؛ عباس اشتری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب