1.

Screening of Potentially Probiotic Lactobacillus Possessing Surface Layer Protein from Iranian Traditional Dairy Products

دوره 27، شماره 4، بهمن 2016، صفحه 305-312
E. Mobarak Qamsari؛ R. Kasra Kermanshahi؛ M. Erfan؛ P. Ghadam

2.

ارزیابی عملکرد زنجیره تأمین فرآورده‌های لبنی مناطق روستایی شهرستان کرمانشاه

دوره 10، شماره 3، آذر 1398، صفحه 424-437
سمیرا امامی نامیوندی؛ همایون مرادنژادی؛ سمیره صی محمدی

3.

برآورد سیستم تقاضای معکوس فرآورده‌های لبنی: رویکردی برای پیش‌بینی قیمتها

دوره 46، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 707-718
عباس میرزایی؛ عبدالکریم اسماعیلی

4.

بررسی الگوی مصرف شیر و لبنیات محلی دامی و عوامل مؤثر بر آن در زنان شهر قم در سال 1401: مطالعه مقطعی مبتنی بر جامعه

دوره 78، شماره 4، دی 1402، صفحه 313-321
مریم درخشانی؛ زینب کشوری شجاع؛ محمد علی گل؛ رقیه آهنگری؛ ابوالفضل محمدبیگی

5.

بررسی تقاضای لبنیات در ایران با استفاده از سیستم تقاضای تقریباً ایده آل

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 693-701
اسماعیل پیش بهار؛ مجید خیری نتاج فیروز جاه

6.

شیر غنی‌سازی شده با ویتامین D و نقش آن در سلامت انسان

دوره 21، شماره 2، آذر 1400، صفحه 50-55
امید بوذری؛ کیمیا علیوردی نسب

7.

عوامل مؤثر بر تقاضای شیر و فرآورده‌های لبنی با تأکید بر تبلیغات (مطالعه‌ موردی محصولات سازمان صنایع شیر ایران)

دوره 39، شماره 1، بهمن 1387
سید صفدر حسینی؛ زهره عرفانیان

8.

مقایسه سیستم تقاضای تقریباً ایده آل و مدل روتردام برای شیر و فرآورده‌های لبنی

دوره 43، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 693-703
سعید یزدانی؛ حبیبه شرافتمند


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب