1.

Methicillin resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in pastry cream products sold in Amol (Iran)

دوره 12، شماره 2، تابستان 2018، صفحه 167-174
Maryam Azizkhani؛ Fahimeh Tooryan

2.

اثر برخی از آنتی بیوتیکها بر میزان بازدهی جوجه های گوشتی

دوره 56، شماره 1، تابستان 1380
دکتر بهرام شجاعدوست؛ دکتر محمدحسن بزرگمهری فرد؛ دکتر عبدالمحمد حسنی طباطبایی

3.

اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 12، شماره 2، پاییز 1389، صفحه 11-20
سید داود شریفی؛ احسان تواضعی؛ علی اکبر خادم؛ عباس برین

4.

اثر عمل آوری-سطح آنزیم و ا و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری -عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر

دوره 33، شماره 3، بهار 1381
تام اسکات؛ عبدالرضا کامیاب؛ علی نیکخواه؛ محمد مرادی

5.

اثر کربوهیدراتهای مختلف در رشد Saccharopolyspora erythraea و تولید اریترومایسین

دوره 3، شماره 0، زمستان 1383
جواد حامدی؛ امیراسماعیل ثقفی‌نیا؛ مهسا رستم‌زا

6.

ارزیابی باقیمانده برخی آنتی بیو تیکها در درمان تجربی ماهیان کپور معمولی و قزل آلای رنگین کمان به روش میکروبیولوژیک و کروماتوگرافی توام با بیواتوگرافی

دوره 55، شماره 1، بهار 1379
دکتر سید سعید میرزرگر؛ دکتر مهدی سلطانی؛ دکتر مینا رستمی

7.

استفاده از زئولیت کلینوپتیلولیت پوشش داده شده با پلیمر پلی اتیلن ایمین (PEI) به منظور کنترل باکتری یرسینا روکری (Yersinia ruckeri ) در مخزن پرورشماهی

دوره 73، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 395-406
مصطفی علیشیری؛ علیرضا میرواقفی؛ کامران رضایی توابع

8.

بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 13، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 7-16
سید داود شریفی؛ امین دیبامهر؛ هوشنگ لطف الهیان

9.

تأثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی، پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه‌های گوشتی

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 501-512
میثم تمیزی جونقانی؛ شکوفه غضنفری؛ علیرضا آقاشاهی؛ سید داوود شریفی؛ سید عبدالله حسینی

10.

مروری بر باقیمانده‌های دارویی در مواد غذایی با منشاء دامی و اثر فرآیندهای مختلف بر پایداری آن‌ها

دوره 52، شماره 1، بهار 1400، صفحه 147-168
نگار راوش؛ جواد حصاری

11.

مطالعه اثر آنتی بیوتیک ها بر تیتر سرمی مایکوپلاسما گالی سپتیکم و مایکوپلاسما ساینویه

دوره 59، شماره 3، پاییز 1383
دکتر علیرضا طالبی؛ دکتر محمد قاسمی لک

12.

مطالعه مقاومتهای دارویی قابل انتقال در اشرشیاکلی های جدا شده از مرغداری های منطقه ارومیه

دوره 60، شماره 1، بهار 1384
دکتر ملاحت احمدی

13.

مقایسه اثر افزودن آنتی بیوتیک و پروبوتیک به عنوان محرک رشد به جیره غذایی بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی

دوره 57، شماره 1، بهار 1381
دکتر مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر سید محمد مهدی کیایی؛ دکتر محسن فرخوی

14.

مقایسه اثر پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 58، شماره 2، تابستان 1382
دکتر شعبان رحیمی؛ احمد خاک سفیدی؛ دکتر طاهره موسوی

15.

مقایسه اثر گیاهان دارویی، اسید آلی و آنتی بیوتیک در جیره حاوی جو و آنزیم بر عملکرد، فاکتورهای خونی، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی

دوره 13، شماره 2، زمستان 1390، صفحه 19-27
مهدی عابدینی سانیجی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

16.

مقاومت های آنتی بیوتیکی قابل انتقال در سالمونلاهای جداشده از موارد اسهال گوساله ها در اطراف شیراز

دوره 52، شماره 3، پاییز 1376
دکتر هادی کیوانفر؛ دکتر رویا فیروزی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.