1.

Biochemical and Physiochemical Assessment of Air Pollution Tolerance Index of Selected Plant Species at Ikpoba Okha Gas Flaring Site, Edo State, Nigeria

دوره 7، شماره 4، دی 2021، صفحه 885-893
Anthony Akande؛ Esther Dada؛ Johnson Olusola؛ Moyosola Adeyemi

2.

Evaluating the effectiveness of Tamarindus indica partially activated seed coat biomass in removing of nitrates from aqueous solutions

دوره 5، شماره 1، فروردین 2019، صفحه 123-133
D. Srinivasulu؛ GRK Naidu؛ Pindi P. K.

3.

Experimental Study and Numerical Modeling of CO2 Bio-Fixation in a Continues Photobioreactor

دوره 54، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 47-55
Amirhossein Mohammadi؛ Hamed Abedini

4.

Study and Optimization of the Effect of Temperature, Acid Concentration, and Rock Grain Size on the pH of Carbonate Reservoir Acidizing

دوره 56، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 331-339
Amin Ahmadi؛ Kaveh Paydar؛ Ali Ebadi؛ Mehrdad Manteghian

5.

اثر pH در رنگبری با هیپوکلریت سدیم بر ویژگی‌ های خمیر حل‌شوندۀ لینتر پنبه

دوره 69، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 387-396
سحر جلالوند؛ حسین کرمانیان؛ امید رمضانی؛ اسماعیل رسولی گرمارودی؛ سحاب حجازی

6.

اثر ترکیب تاج پوشش گونه های درختی بر مشخصه‌های آلی و معدنی خاک جنگل‌های هیرکانی غربی (مطالعه موردی: جنگل کرکرود نوشهر)

دوره 72، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 47-56
عاطفه کریمیان بهنمیری؛ کامبیز طاهری آبکنار؛ یحیی کوچ؛ علی صالحی

7.

اثر روش آبشویی و نحوه کاربرد آب و زهاب بر شوری‌زدایی و سدیم‌زدایی خاک‌های سنگین

دوره 51، شماره 2، اردیبهشت 1399، صفحه 297-309
مجید شریفی‌پور؛ عبدالرحیم هوشمند*؛ عبدعلی ناصری؛ علیرضا حسن اقلی؛ هادی معاضد*

8.

اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر بازده انرژی و پروتئین، مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 69-77
مهتاب عزیزیان؛ علی اصغر ساکی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ سعیده عظیمی

9.

اثر مکمل غذایی کوآنزیم Q10 بر کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 75، شماره 3، شهریور 1401، صفحه 343-353
هاجر عسگری؛ سید محمد علی جلالی؛ مصطفی فغانی؛ آذر همت زاده

10.

ارزیابی کارایی روشهای زمین آماری در تهیة نقشة تغییرات TDS و PH چشمه‌ها (مطالعة موردی: حوضة آبخیز میرده، کردستان)

دوره 38، شماره 4، اسفند 1391
کریم سلیمانی؛ جلال زندی؛ سیران زندی

11.

بررسی اثر سطوح مختلف بیوچار طبیعی بر برخی از ویژگی‌های خاک، درصد جوانه‌زنی و عملکرد گیاه مرتعی اروشیا (Eurotia ceratoides)

دوره 75، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 35-50
راضیه دهقانی؛ محمد جعفری؛ محمدعلی زارع چاهوکی؛ سلمان زارع؛ علی طویلی؛ بابک متشرع زاده

12.

بررسی اثر عوامل عمده اکولوژیک در تولید بلاستوسپور قارچ Verticillium lecanii DAOM 198499 در محیط‌مایع

دوره 36، شماره 1، فروردین 1384
محمد جعفر فارسی؛ حسن عسکری؛ خلیل طالبی‌جهرمی؛ عزیز خرازی پاکدل

13.

بررسی اثر عوامل محیطی و هیدرولیکی بر میزان حذف فسفر زهاب کشاورزی توسط سنگ آهک

دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 65-74
فرشته زادجانعلی چوبری؛ مریم نوابیان؛ مجید وظیفه دوست؛ مهدی اسمعیلی ورکی

14.

بررسی اثر کیفیت آب بر روند سدیم زدایی خاک های سنگین با آبشویی پیوسته

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 109-119
مجید شریفی پور؛ عبدعلی ناصری؛ عبدالرحیم هوشمند؛ هادی معاضد؛ علیرضا حسن‌اقلی

15.

بررسی امکان تولید فیش برگر از کوسه‌ماهی خلیج‌فارس

دوره 36، شماره 5، مرداد 1384
سهراب معینی؛ علی فرزانفر

16.

بررسی تأثیر همزمان کود آلی کمپوست و گوگرد بر قابلیت جذب فسفر در خاکهای آهکی استان اصفهان

دوره 20، شماره 0، بهمن 1376
مهندس مهران هودجی؛ دکتر علی نگارستان

17.

بررسی تاثیرpH و قدرت یونی بر رفتار جذب کادمیوم توسط برخی ازجاذب های آلی

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 133-140
ابراهیم سپهر؛ امیر توسن

18.

بررسی تاثیر قارچ رنگین‌کمان (Coriolus versicolor) بر کاهش رنگ پساب مرحله رنگبری کارخانه کاغذ پارس

دوره 61، شماره 5، فروردین 1388
رضا نقدی؛ علی‌نقی کریمی؛ احمد جهان‌لتیباری؛ سیداحمد میرشکرایی

19.

بررسی کارایی برخی از جاذب‌های آلی در حذف کادمیوم از ‌محلول‌های آبی

دوره 68، شماره 4، دی 1394، صفحه 583-594
ابراهیم سپهر؛ امیر توسن

20.

بهینه سازی فرایند تولید جدایه بومی (6R) باکتری Bacillus thuringiensis در فرمانتور آزمایشگاهی

دوره 3، شماره 2، مهر 1393، صفحه 165-172
فاطمه صابری؛ رسول مرزبان؛ مهدی ارجمند

21.

پویایی پیت و ماند در رابطه با برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک جنگل راشستان آمیخته (جنگل شصت‌کلاته‌ـ‌گرگان)

دوره 67، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 33-45
نگار مقیمیان؛ هاشم حبشی؛ مریم مصلحی

22.

تأثیر pH و شکل نیتروژن محلول غذایی بر جذب آهن، روی، مس و منگنز بوسیله اسفناج در کشت هیدروپونیک

دوره 41، شماره 2، بهمن 1389، صفحه 283-295
نصرت اله نجفی؛ منصور پارسازاده؛ سیدجلال طباطبائی؛ شاهین اوستان

23.

تأثیر pH و نسبت نیترات به آمونیوم محلول غذایی بر ویژگی‌های رشد و عملکرد اسفناج

دوره 41، شماره 2، بهمن 1389، صفحه 273-283
نصرت اله نجفی؛ منصور پارسازاده؛ سیدجلال طباطبائی؛ شاهین اوستان

24.

تأثیر پی- اچ (pH) بر تجزیۀ هیدروکربن‌های نفتی کل در راکتور‌‌های بستۀ خاکاب با عملکرد متوالی

دوره 40، شماره 2، تیر 1393، صفحه 289-296
علی ترابیان؛ سیدحمیدرضا ّفاطمی؛ صابر حسنلو؛ علی محمدپور

25.

تأثیر روش‌های مختلف تغذیه آلی بر ریز غده زایی سیب‌زمینی در شرایط هواکشت

دوره 50، شماره 3، آبان 1398، صفحه 79-87
فرشاد مرادپور؛ محمود خرمی وفا؛ حیدر ذوالنوریان

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب