تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,225 |
تعداد مقالات | 67,685 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,001,245 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,679,368 |
1. | ارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ | |
دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 327-337 | ||
مریم زارعلی؛ محمد حجتی؛ سعید تهموزی دیده بان؛ حسین جوینده | ||
2. | بررسی های مقدماتی در مورد نحوه وراثت عطر وطعم در برنج ( Oryza sativa L) | |
دوره 33، شماره 1، فروردین 1381 | ||
قربانعلی نعمت زاده؛ محمد تقی کربلایی | ||
3. | تجزیه و تحلیل ژنتیکی عطر و طعم برنج به کمک نشانگر رپید و روش کلاسیک | |
دوره 36، شماره 4، تیر 1384 | ||
امیرتوسلی؛ قربانعلی نعمتزاده؛ فرشاد رودبارکلاری | ||