1.

Antioxidant Activity, Total Phenolic Compounds and Anthocyanin Contents in 35 Different Grapevine (Vitis vinifera L.) Cultivars Grown in Fars Province

دوره 1، شماره 2، اسفند 2014، صفحه 151-161
Saeid Eshghi؛ Loghman Salehi؛ Mohamad Javad Karami

2.

Some Quality Attributes and Biochemical Properties of Nine Iranian Date (Phoenix dactylifera L.) Cultivars at Different Stages of Fruit Development

دوره 2، شماره 2، اسفند 2015، صفحه 161-171
Seyed Mohammad Hassan Mortazavi؛ Fatemeh Azizollahi؛ Noorallah Moallemi

3.

اثر افزودن کنسانتره‌ پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی‌های شیمیایی و پخت پاستا

دوره 72، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 156-167
زهرا شوقی؛ آریا باباخانی؛ امیر پورفرزاد

4.

اثر زمان برداشت بر ویژگی‌های کیفی، ارزش غذایی و خواص ارگانولپتیک میوه انواع گوشت قرمز و گوشت طلایی کیوی‌فروت (Actinidia chinensis)

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 403-422
مژده اسدی؛ محمود قاسم نژاد؛ جمالعلی الفتی؛ عادل بخشی پور

5.

ارزیابی تأثیر غنی‌سازی بستر کشت با مکمل‌های شیمیایی و زیستی بر برخی ویژگی‌های کیفی و عملکرد قارچ صدفی (Pleurotus ostreatus)

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 295-310
داریوش رمضان؛ فاطمه مرادی پور؛ محمدمهدی ضرابی

6.

ارزیابی گیاهان مرتعی مورد چرای شتر در خراسان جنوبی و بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با اشنان بر عملکرد شترهای شیری

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 560-569
سید احمد حسینی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ مسعود دیدارخواه

7.

بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی

دوره 72، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 409-418
سیامک یوسفی سیاه کلرودی؛ ژاله خوشخو؛ سینا محسنی؛ مهیار یوسفی سیاه کلرودی

8.

بررسی ارزش غذایی، خصوصیات تجزیه پذیری و تعیین سطح مطلوب گاودانه در جیره گاوهای هلشتاین شیرده

دوره 12، شماره 2، مهر 1389، صفحه 51-59
محمد مهدی معینی؛ مژگان آذری تربت؛ حمید امانلو

9.

بررسی تأثیر فرآوری با آهک بر ارزش تغذیه‌ای برگ خرما با روش‌های تولید گاز و میکروسکوپ الکترونی روبشی

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 431-445
عباس رجایی راد؛ محسن ساری؛ محمد جواد ضمیری؛ مرتضی چاجی؛ سمیه سالاری

10.

تأثیر استفاده از هسته خرمای عمل‏آوری شده با روش‏های مختلف در جیره بر عملکرد جوجه‏های گوشتی

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 417-429
محمدرضا قربانی؛ طاهره محمدآبادی؛ حدیث میرزایی

11.

تعیین بهترین زمان برداشت پسته براساس شاخص‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی

دوره 15، شماره 4، دی 1392، صفحه 119-135
فاطمه ناظوری؛ سیامک کلانتری؛ امان الله جوانشاه؛ نادر درکی؛ علی رضا طلایی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب