1.

Postharvest Assessment of Lignifying Enzymes Activity, Flower Stem Lignification and Bending Disorder of Gerbera Cut Flower

دوره 2، شماره 1، شهریور 2015، صفحه 87-95
Mohammad Javad Nazarideljou؛ Masoud Azizi

2.

Study of the effect of aqueous extract of Agave tequilana on antioxidant, syneresis and sensorial properties of probiotic yogurt

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آبان 1401
Melika Frazaneh؛ Vajiheh Fadaei؛ Hassan Gandomi Nasrabadi

3.

اثر تغذیه برگی آهن و روی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه سیب ’دلبار استیوال‘

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 265-274
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مریم کرباسی؛ مصباح بابالار؛ علی رضا طلایی؛ سمیه آقاجانی

4.

اثر سالیسیلیک ‌اسید بر ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی وتیورگرس تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 19، شماره 3، آذر 1396، صفحه 591-603
محمد صفری؛ مسعود ارغوانی؛ عزیزاله خیری

5.

اثر شاخص رسیدگی بر کیفیت میوه و روغن سه رقم زیتون منطقه رودبار

دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 273-286
محمود قاسم‌نژاد؛ حسین میغانی؛ سمیه افتخاری

6.

اثر محلول‌پاشی قبل از برداشت فولویک اسید بر برخی ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv Fakhri)

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 813-825
محسن مظفری؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ عزیزاله خیری؛ اکبر حسنی

7.

ارزیابی برخی ویژگی‌های پومولوژیک و بیوشیمیایی ارقام ملس‌ترش و یوسف‌خانی انار در پاسخ به محلول‌پاشی کائولین

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 487-498
سید مرتضی زاهدی؛ رحمت اله غلامی؛ مهدیه کریمی؛ حجت الله غلامی

8.

ارزیابی شاخص‌های کیفی روغن پنج رقم زیتون در منطقه طارم زنجان

دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 925-937
فرهاد اکبری؛ رضا فتوحی قزوینی؛ مهدی طاهری؛ آرش محمدی

9.

ارزیابی صفات کیفی پوست و گوشت برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های هلو

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 151-162
رحیم عبدالهی؛ جعفر حاجی لو؛ مهرشاد زین العابدینی؛ ناصر مهنا؛ محمدرضا غفاری

10.

ارزیابی میزان فنل و فلاونوئید تام و فعالیت آنتی‏اکسیدانی پوست درختان راش، ممرز، و صنوبر

دوره 66، شماره 3، مهر 1392، صفحه 339-349
رویا فضلی؛ نور الدین نظرنژاد؛ محمدعلی ابراهیم زاده

11.

ارزیابی مورفوفیزیولوژیکی چمن آفریقایی تحت تأثیر اسید سالیسیلیک در شرایط تنش کم‌آبی

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 431-442
سهیلا طاهری؛ مسعود ارغوانی؛ سید نجم الدین مرتضوی

12.

بررسی برخی ترکیب‌های ضداکسایشی و فعالیت ضداکسایشی کل در هشت رقم توت‌فرنگی (Fragaria x ananassa Duch.)

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 469-479
تیمور جوادی؛ فریناز رحمتی؛ ناصر قادری

13.

بررسی پاسخ های بیوشیمیایی، عناصر غذایی و عملکردی میوه فیسالیس (Physalis peruviana L.) تحت تاثیر بستر کاشت و ترکیبات مختلف کودی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 تیر 1401
زهرا گودرزی؛ عبداله احتشام نیا؛ حسن مومیوند؛ محمدرضا راجی

14.

بررسی پروفایل اسیدهای چرب، خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات پلی فنلی برگ ازگیل ژاپنی

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 863-872
زهره گل محمدی؛ مریم جلیلی؛ لادن رشیدی

15.

بررسی تغییرات آنزیم‏های آنتی‏ اکسیدانت و فنل‏کل در برخی ارقام گلابی آلوده ‏شده به بیماری آتشک

دوره 45، شماره 2، تیر 1393، صفحه 127-136
علی عبادی؛ جواد عرفانی؛ حمید عبدالهی؛ محمد رضا فتاحی مقدم

16.

بررسی رابطه تجمع ترکیبات فنولی میوه در ارقام پرتقال 'الوستیانا' و 'ایتالیایی' با میوه پایه‌های آنها

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 571-581
نسترن همتی؛ عظیم قاسم نژاد؛ جواد فتاحی مقدم؛ پونه ابراهیمی

17.

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره هیدرو‌‌الکلی دانه، گوشت میوه و پوست کدو‌حلوایی

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 663-672
مریم رمرودی؛ سیدکمال کاظمی تبار؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ حمید نجفی زرینی

18.

بررسی قابلیت مهارکنندگی تعدادی از سویه‌های Pseudomonas fluorescens روی بیماری بوته‌میری خیار

دوره 4، شماره 2، مهر 1394، صفحه 77-88
الهام اکبری مقدم؛ روح الله صابری ریسه؛ پژمان خدایگان؛ حسین علایی

19.

بررسی ویژگی‌های فیتوشیمیایی گل سرخارگل [purpurea (L.) Moench Echinacea] در کشت مخلوط با لوبیا سبز و تاریخ‌های مختلف کشت تابستانه

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 61-76
سمانه اسدی صنم؛ محسن زواره؛ همت اله پیردشتی؛ فاطمه سفیدکن؛ قربانعلی نعمت‌زاده

20.

بررسی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه و روغن چهار رقم زیتون در شرایط آب و هوایی طارم

دوره 53، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 285-294
مهدی شجاعی؛ منصور غلامی

21.

پیامدهای کاربرد گونه‌های قارچ تریکودرما بر رشد گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.) و اثر آن بر پاسخ‌های دفاعی گیاه علیه Rhizoctonia solani

دوره 8، شماره 2، اردیبهشت 1399، صفحه 27-38
سیدجواد صانعی؛ سیداسماعیل رضوی

22.

تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دورۀ نگهداری اناردانۀ رقم رباب نی‌ریز

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 943-952
اصغر رمضانیان؛ پگاه احمدی؛ فریبرز حبیبی

23.

تأثیر زمان برداشت بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت نگهداری میوه کیوی رقم ‘هایوارد’

دوره 13، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 55-64
محمود قاسم نژاد؛ رقیه قربانعلی پور؛ جواد فتاحی مقدم

24.

تأثیر کمپوست پسماند جامد کارخانۀ روغن‌کشی زیتون بر درصد و کیفیت روغن‌زیتون رقم‌های ’زردʻ و ’روغنیʻ در منطقۀ منجیل

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 645-653
اعظم سیدی؛ محمود قاسم نژاد؛ یوسف حمیداوغلی

25.

تأثیر همزیستی با گونه‌های قارچ میکوریزا بر صفات کمی و ‌کیفی توده‌های بذری گیاه دارویی کاسنی در شرایط گلخانه

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 527-544
علی یزدان پناه گوهری؛ مرضیه قنبری جهرمی؛ وحید زرین نیا

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.