تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,210 |
تعداد مقالات | 67,467 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,032,007 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 88,772,402 |
1. | Antioxidant, Syneresis, and Sensory Characteristics of Probiotic Yogurt Incorporated With Agave tequilana Aqueous Extract | |||
دوره 17، شماره 3، مهر 2023، صفحه 243-252 | ||||
Melika Farzaneh؛ Vajiheh Fadaei؛ Hassan Gandomi | ||||
2. | Effects of Gum Arabic and Warm Water Application on Physicochemical and Qualitative Parameters of Table Grape Fruits at Postharvest | |||
دوره 11، شماره 1، فروردین 2024، صفحه 35-54 | ||||
Babak ValizadehKaji؛ Saied Maleki؛ Ahmadreza Abbasifar | ||||
3. | Postharvest Assessment of Lignifying Enzymes Activity, Flower Stem Lignification and Bending Disorder of Gerbera Cut Flower | |||
دوره 2، شماره 1، شهریور 2015، صفحه 87-95 | ||||
Mohammad Javad Nazarideljou؛ Masoud Azizi | ||||
4. | اثر تغذیه برگی آهن و روی بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی میوه سیب ’دلبار استیوال‘ | |||
دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 265-274 | ||||
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ مریم کرباسی؛ مصباح بابالار؛ علی رضا طلایی؛ سمیه آقاجانی | ||||
5. | اثر سالیسیلیک اسید بر ویژگیهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی وتیورگرس تحت شرایط تنش کمآبی | |||
دوره 19، شماره 3، آذر 1396، صفحه 591-603 | ||||
محمد صفری؛ مسعود ارغوانی؛ عزیزاله خیری | ||||
6. | اثر شاخص رسیدگی بر کیفیت میوه و روغن سه رقم زیتون منطقه رودبار | |||
دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 273-286 | ||||
محمود قاسمنژاد؛ حسین میغانی؛ سمیه افتخاری | ||||
7. | اثر قارچ تریکودرما بر برخی خواص بیوشیمیایی گیاه دارویی ریحان در شرایط رژیم های مختلف آبیاری | |||
دوره 25، شماره 3، شهریور 1402، صفحه 719-735 | ||||
مینا امانی؛ سعیده علیزاده سالطه؛ محسن سبزی نوجه ده؛ مهدی یونسی حمزه خانلو | ||||
8. | اثر محلولپاشی قبل از برداشت فولویک اسید بر برخی ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv Fakhri) | |||
دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 813-825 | ||||
محسن مظفری؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ عزیزاله خیری؛ اکبر حسنی | ||||
9. | ارزیابی برخی ویژگیهای پومولوژیک و بیوشیمیایی ارقام ملسترش و یوسفخانی انار در پاسخ به محلولپاشی کائولین | |||
دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 487-498 | ||||
سید مرتضی زاهدی؛ رحمت اله غلامی؛ مهدیه کریمی؛ حجت الله غلامی | ||||
10. | ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی برخی از ژنوتیپهای وحشی دانهدار زرشک در منطقه شاهرود | |||
دوره 53، شماره 4، دی 1401، صفحه 869-880 | ||||
لعیا خوش اندام؛ علیرضا فرخزاد؛ مهدی رضائی | ||||
11. | ارزیابی روشهای کاربردی گردهافشانی تکمیلی بر کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد | |||
دوره 25، شماره 3، شهریور 1402، صفحه 807-823 | ||||
محمد علی شیری؛ مالک قاسمی | ||||
12. | ارزیابی شاخصهای کیفی روغن پنج رقم زیتون در منطقه طارم زنجان | |||
دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 925-937 | ||||
فرهاد اکبری؛ رضا فتوحی قزوینی؛ مهدی طاهری؛ آرش محمدی | ||||
13. | ارزیابی صفات کیفی پوست و گوشت برخی از ارقام و ژنوتیپهای هلو | |||
دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 151-162 | ||||
رحیم عبدالهی؛ جعفر حاجی لو؛ مهرشاد زین العابدینی؛ ناصر مهنا؛ محمدرضا غفاری | ||||
14. | ارزیابی مورفوفیزیولوژیکی چمن آفریقایی تحت تأثیر اسید سالیسیلیک در شرایط تنش کمآبی | |||
دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 431-442 | ||||
سهیلا طاهری؛ مسعود ارغوانی؛ سید نجم الدین مرتضوی | ||||
15. | ارزیابی میزان فنل و فلاونوئید تام و فعالیت آنتیاکسیدانی پوست درختان راش، ممرز، و صنوبر | |||
دوره 66، شماره 3، مهر 1392، صفحه 339-349 | ||||
رویا فضلی؛ نور الدین نظرنژاد؛ محمدعلی ابراهیم زاده | ||||
16. | بررسی برخی ترکیبهای ضداکسایشی و فعالیت ضداکسایشی کل در هشت رقم توتفرنگی (Fragaria x ananassa Duch.) | |||
دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 469-479 | ||||
تیمور جوادی؛ فریناز رحمتی؛ ناصر قادری | ||||
17. | بررسی پروفایل اسیدهای چرب، خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات پلی فنلی برگ ازگیل ژاپنی | |||
دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 863-872 | ||||
زهره گل محمدی؛ مریم جلیلی؛ لادن رشیدی | ||||
18. | بررسی تغییرات آنزیمهای آنتی اکسیدانت و فنلکل در برخی ارقام گلابی آلوده شده به بیماری آتشک | |||
دوره 45، شماره 2، تیر 1393، صفحه 127-136 | ||||
علی عبادی؛ جواد عرفانی؛ حمید عبدالهی؛ محمد رضا فتاحی مقدم | ||||
19. | بررسی رابطه تجمع ترکیبات فنولی میوه در ارقام پرتقال 'الوستیانا' و 'ایتالیایی' با میوه پایههای آنها | |||
دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 571-581 | ||||
نسترن همتی؛ عظیم قاسم نژاد؛ جواد فتاحی مقدم؛ پونه ابراهیمی | ||||
20. | بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره هیدروالکلی دانه، گوشت میوه و پوست کدوحلوایی | |||
دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 663-672 | ||||
مریم رمرودی؛ سیدکمال کاظمی تبار؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ حمید نجفی زرینی | ||||
21. | بررسی قابلیت مهارکنندگی تعدادی از سویههای Pseudomonas fluorescens روی بیماری بوتهمیری خیار | |||
دوره 4، شماره 2، مهر 1394، صفحه 77-88 | ||||
الهام اکبری مقدم؛ روح الله صابری ریسه؛ پژمان خدایگان؛ حسین علایی | ||||
22. | بررسی ویژگیهای فیتوشیمیایی گل سرخارگل [purpurea (L.) Moench Echinacea] در کشت مخلوط با لوبیا سبز و تاریخهای مختلف کشت تابستانه | |||
دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 61-76 | ||||
سمانه اسدی صنم؛ محسن زواره؛ همت اله پیردشتی؛ فاطمه سفیدکن؛ قربانعلی نعمتزاده | ||||
23. | بررسی ویژگیهای کمی و کیفی میوه و روغن چهار رقم زیتون در شرایط آب و هوایی طارم | |||
دوره 53، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 285-294 | ||||
مهدی شجاعی؛ منصور غلامی | ||||
24. | پیامدهای کاربرد گونههای قارچ تریکودرما بر رشد گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.) و اثر آن بر پاسخهای دفاعی گیاه علیه Rhizoctonia solani | |||
دوره 8، شماره 2، اردیبهشت 1399، صفحه 27-38 | ||||
سیدجواد صانعی؛ سیداسماعیل رضوی | ||||
25. | تأثیر پوششهای خوراکی بر حفظ ترکیبهای زیست فعال و طولانی کردن دورۀ نگهداری اناردانۀ رقم رباب نیریز | |||
دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 943-952 | ||||
اصغر رمضانیان؛ پگاه احمدی؛ فریبرز حبیبی | ||||
|