تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,210 |
تعداد مقالات | 67,468 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,037,329 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 88,778,632 |
1. | Investigation of physicochemical and sensory properties of a Zoulang (Eryngium caucasicum) flavored yogurt | |
دوره 1، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 143-148 | ||
Maryam Hakimi Rad | ||
2. | ارزیابی ویژگیهای بیوشیمیایی و حسی برخی ژنوتیپهای امیدبخش زیتون کنسروی | |
دوره 51، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 139-151 | ||
یوسف رضائی کلج؛ علی اصغر زینانلو؛ سید مهیار طاوسی؛ معصومه عمادپور | ||
3. | تأثیر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و اسانس آویشن شیرازی بر میزان مهار رشد آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی و ارزیابی خواص حسی آن | |
دوره 77، شماره 3، مهر 1401، صفحه 145-153 | ||
مهدیه رئوفی اصل صوفیانی؛ نگین نوری؛ افشین آخوندزاده بستی؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ حامد اهری؛ محمد رضا خانی | ||
4. | تأثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی | |
دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 1-9 | ||
سیدهادی پیغمبردوست؛ عزیز همایونی راد؛ سمیرا بیک زاده؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ مهدی بیک زاده | ||
5. | تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری | |
دوره 42، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 205-213 | ||
صادق ریختهگری؛ بابک قنبرزاده؛ بابک غیاثی | ||