1.

Analysis of critical success factors in a food agile supply chain by a fuzzy hybrid decision-making method

دوره 16، شماره 4، دی 2023، صفحه 905-926
Hamed Nozari؛ Alireza Aliahmadi

2.

Analyzing the Interrelationships between Factors Influencing Entrepreneurship Process Based on Grey DEMATEL (Case Study: Iran’s Food Industries)

دوره 11، شماره 3، آذر 2018، صفحه 601-628
Hossein Khanifar؛ Mohammad Hossein Rahmati؛ Ali Lahoutian؛ Mohammad Reza Haddadi

3.

بررسی وضعیت سیستم‌های اطلاعات بازاریابی شرکت‎های متوسط و بزرگ صنایع غذایی.

دوره 3، شماره 3، مهر 1390، صفحه 1-18
شهرام آزاد؛ کیومرث شریفی

4.

شناسایی و تحلیل راهبرد های کارآفرینانه در صنایع غذایی منتخب

دوره 8، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 611-629
کیهان اسدی سی سخت؛ کامبیز طالبی؛ سید رسول حسینی

5.

طراحی مدل فرایندی کارآفرینی در صنایع غذائی ایران

دوره 9، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 219-237
حسین خنیفر؛ محمدحسین رحمتی؛ علی لاهوتیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب