1.

اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 201-212
بابک ماسوری؛ سمیه سالاری؛ حشمت اله خسروی نیا؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ طاهره محمدآبادی

2.

بررسی اثر همزمان شوری خاک و آب آبیاری بر شوری نهایی خاک و عملکرد کمی و کیفی و کارایی مصرف آب کلزا

دوره 51، شماره 4، تیر 1399، صفحه 813-828
کامی کابوسی؛ مهدیه صارمی

3.

بررسی عوامل مؤثر بر اسیدولیز آنزیمی روغن کلزا با اسیدهای چرب کاپریلیک و کاپریک در تولید لیپید بازساخته

دوره 43، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 169-179
داود ثواقبی فیروزآبادی؛ کرامت اله رضایی؛ محمد صفری؛ پرویز اشتری

4.

تأثیرات تغذیه‌ای جانشینی روغن ماهی با روغن کلزا در جیرة غذایی ماهیان جوان کپور معمولی، Cyprinus carpio در عملکرد رشد و پارامترهای تغذیة بدن و شاخص اقتصادی جیره

دوره 68، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 157-175
خلیل مینابی؛ محمد ذاکری؛ جاسم غفله مرمضی؛ وحید یاوری؛ سید محمد موسوی

5.

تهیه، شناسایی و مقایسۀ رزین‎های اپوکسی کلزا و آفتابگردان با استفاده از روغن‎های آنها

دوره 70، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 361-370
محمد محمدی؛ میلاد کاظم نژادی؛ علیرضا شاکری؛ احسان فتح اللهی

6.

فعالیت آنتی اکسیدانی پنج گونه بومی جنس سالویا

دوره 3، شماره 1، فروردین 1380، صفحه 61-62
مایکل اچ گوردون؛ پروین زندی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب