1.

اثر تیمارهای کودی نیتروژن بر صفات عملکردی، درصد اسانس و مقدار نیتروژن ساقه و برگ زیره سبز تحت رژیم‌های مختلف آبیاری در منطقه جنوب تهران

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 619-607
زینب کبری پیشوا؛ مجید امینی دهقی؛ امیر بستانی؛ امیرمحمد ناجی

2.

اثر کود زیستی بر ویژگی های کمی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) تحت سطوح مختلف کود شیمیایی

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 31-46
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ براتعلی فاخری

3.

اثر کودهای زیستی و اسید‌سالیسیلیک بر عملکرد و ویژگی‌های کیفی گیاه دارویی اکلیل‌کوهی تحت رژیم‌های کم‌آبی

دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 475-491
حسین گرگینی شبانکاره؛ سارا خراسانی نژاد

4.

اثر کودهای نانو، شیمیایی و بیولوژیک بر عملکرد و کیفیت دانه کنجد در رژیم‌های متفاوت آبیاری

دوره 20، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 263-281
اکرم مهدوی خرمی؛ جعفر مسعود سینکی؛ مجید امینی دهقی؛ شهرام رضوان؛ علی دماوندی

5.

ارزیابی تأثیر کودهای زیستی بر ویژگی‌های رشدی و عملکرد مرزۀ تابستانه (Satureja hortensis L.)

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 121-133
محمد رضا حاج سید هادی؛ محمد تقی درزی

6.

ارزیابی تاثیر کودهای زیستی بر ویژگی های کمی و کیفی اسانس گیاه دارویی مرزه تابستانه ‏‏(‏Satureja hortensis L.‎‏)‏

دوره 52، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 899-912
محمدرضا حاج سید هادی؛ محمد تقی درزی

7.

بررسی اثر منابع مختلف کودی بر عملکرد علوفه، اسمولیت‌ها، رنگیزه‌های فتوسنتزی و برخی آنزیم‌های آنتی اکسیدانی یونجه در شرایط کم‌آبیاری

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 801-815
کامبیز خوارزمی؛ رضا امیرنیا؛ جلال جلیلیان؛ مهدی تاجبخش شیشوان

8.

بررسی تاریخ‏ کاشت، کود بیولوژیک و کشت مخلوط بر عملکرد و کمیت اسانس زیره سبز و شنبلیله

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 217-230
پرویز رضوانی مقدم؛ روح اله مرادی

9.

تأثیر آبیاری تکمیلی و پیش‌تیمار بذر بر عملکرد، اجزای عملکرد دانه و برخی خصوصیات ماشک رقم دیم مراغه

دوره 18، شماره 3، آذر 1395، صفحه 625-637
جلال جلیلیان؛ رضا امیرنیا؛ اسماعیل قلی نژاد؛ سحر عباس زاده

10.

کاربرد تلفیقی کودهای شیمیایی و زیستی بر عملکرد دانه و روغن گاوزبان‌(Borago officinalis L.)‌ تحت تنش کمبود‌آب

دوره 43، شماره 4، بهمن 1391، صفحه 691-699
علی سپهری؛ افشین کرمی

11.

کاربرد کود‌ های بیولوژیک و شیمیایی بر ویژگی‌ های مورفولوژیکی، فعالیت آنزیم‌‌های آنتی اکسیدانی و میزان قندهای میوه طالبی رقم احلام در شرایط تنش خشکی

دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 219-235
عبدالحمید زاهدیان؛ عبدالحسین ابوطالبی جهرمی؛ عبدالرسول ذاکرین؛ وحید عبدوسی؛ علی محمدی ترکاشوند



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب