1.

بررسی تأثیر آنتی‌اکسیدان گیاهی کاتچین در ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد

دوره 67، شماره 4، دی 1393، صفحه 547-564
مینا سیف زاده؛ علی اصغر خانی پور؛ سیدحسن جلیلی

2.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه ژنوتیپ‌های مختلف کُنار هندی استان هرمزگان

دوره 18، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 965-975
حسین میغانی؛ محمود قاسم‌نژاد؛ ابوذر هاشم‌پور

3.

ترکیب های فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی در برخی ارقام سیب ایرانی و تجاری در استان آذربایجان غربی

دوره 14، شماره 2، بهمن 1391، صفحه 43-55
مریم رفیعی؛ لطفعلی ناصری؛ داود بخشی؛ اسد علیزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب