1.

اثر اسانس‌ مرزه خوزستانی، رشینگری، کارواکرول و قارچ‌کش بنومیل بر بازدارندگی رشد قارچ Botrytis cinerea Pres.: Fr. عامل بیماری پوسیدگی خاکستری میوه

دوره 17، شماره 2، تیر 1394، صفحه 531-540
مصطفی درویش نیا؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ بهرام دلفان

2.

اثر دما بر متابولیت ها و بیان برخی از ژن‌های مسیر بیوسنتز تیمول و کارواکرول در آویشن باغی (Thymus vulgaris)

دوره 51، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 195-205
ولی اله محمدی؛ بهنام مندک؛ جواد هادیان؛ حسن زینالی خانقاه

3.

ارزیابی تأثیر ضدباکتریایی کارواکرول به‌‌تنهایی و در ترکیب با آنتی‌بیوتیک سفکسیم در برابر باکتری اشریشیا کلی 7H : 157O

دوره 78، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 67-76
سپیده اسدی؛ بهار نیری فسایی؛ تقی زهرایی صالحی؛ رامک یحیی رعیت؛ نعمت شمس

4.

بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس پنج اکسشن مرزه گونه Satureja mutica Fisch. & C.A.Mey. در شرایط زراعی کردستان

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 15-23
فرحناز هوشیدری؛ فاطمه سفید کن؛ سید رضا طبایی عقدایی؛ بایزید یوسفی

5.

تأثیر اسانس‏های گیاهی و نانوذرات نقره بر ماندگاری گل ‏بریدنی آلسترومریا رقم سوکاری

دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 67-78
نادر مددزاده؛ معظم حسن پور اصیل؛ زینب روئین

6.

تأثیر سطوح مختلف سولفات آمونیوم بر رنگیزه‌های نورساختی، میزان و اجزای اسانس مرزۀ تابستانۀ رقم اصلاح‌شدۀ ساترن (Satureja hortensis L. cv Saturn)

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 481-490
مصباح بابالار؛ سعیده محتشمی؛ لیلا تبریزی؛ وحید روشن

7.

مقایسه ترکیبات شیمیایی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L. ssp. vulgare) جمع آوری شده از جنوب چالوس در مراحل گلدهی و بذردهی

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 153-159
سیدعلی اندی؛ وحیده ناظری؛ جواد هادیان

8.

مقایسۀ کمی و کیفی اسانس مرزۀ اورامانی Satureja avromanica Maroofi در رویشگاه و مزرعه

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 149-159
فرحناز هوشیدری؛ فاطمه سفیدکن؛ محمود نادری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب