1.

Effects of Salting and Refrigerator Storage on Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Roe Quality: Chemical and Microbial Changes

دوره 17، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 87-98
Hojat Mirsadeghi؛ Alireza Alishahi؛ Bahareh Shabanpour؛ Reza Safari؛ Maryam Daneshvar

2.

اثرات منابع محافظت شده مکمل امگا-3 روغن ماهی و روغن کتان بر عملکرد نشخوارکنندگان

دوره 20، شماره 3، اسفند 1399، صفحه 48-53
اشکان فکری؛ مهدی گنج خانلو

3.

اثر منابع اسیدهای چرب غیراشباع امگا-6 و امگا-3 جیره بر کیفیت و پروفایل اسید چرب ماهیچه راسته بزغاله‌های نر

دوره 43، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 553-560
میرحسین نجفی؛ سعید زین الدینی؛ مهدی گنج خانلو؛ حسین محمدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب