1.

اثرات تجویز فلورفنیکل خوراکی روی برخی شاخصهای خونشناختی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت چالش با عوامل استرپتوکوکوزیس/ لاکتوکوکوزیس

دوره 75، شماره 3، مهر 1399، صفحه 320-327
نیما شیری؛ سیاوش سلطانیان؛ طهورا شمالی؛ رضا سلیقه زاده

2.

تأثیر سینرژیستیک نایسین و اسانس دارچین (Cinnamomum verum) بر رشد لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae) در فیله قزل آلای رنگین کمان

دوره 74، شماره 2، تیر 1398، صفحه 209-218
آیلا نادی؛ لاله رومیانی؛ منصوره قائنی

3.

تنوع ژنتیکی جدایه های لاکتوکوکوس گارویه آ (Lactococcus garvieae) از ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بیمار در ایران با استفاده از روش RAPD-PCR

دوره 71، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 62-71
رضا سلیقه زاده؛ مصطفی اخلاقی؛ حسن شریفی یزدی؛ سیاوش سلطانیان

4.

تنوع ژنتیکی جدایه‌های لاکتوکوکوس گارویه از قزل آلاهای رنگین کمان تلف شده در ایران

دوره 68، شماره 2، تیر 1392، صفحه 127-133
علی طاهری میرقائد؛ مهدی سلطانی؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ سمیرا محمدیان

5.

شناسایی مولکولی و پاتولوژیک Lactococcus garvieaeجداسازی شده ازماهیان قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)پرورشی ایلام

دوره 67، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 25-37
سعیده حیدری نژاد؛ نگین سلامات؛ فاضل پوراحمد؛ احمد سواری؛ بیتا ارچنگی

6.

مطالعه اثر ضد باکتریایی ترکیب اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare) و سرخارگل (Echinaceae purpurea) روی باکتری لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae) در شرایط آزمایشگاهی

دوره 77، شماره 4، دی 1401، صفحه 213-220
اشکان زرگر؛ مهرداد اردشیری؛ علیرضا خسروی؛ علی طاهری میرقائد؛ حسام الدین اکبرین؛ مهران احمدپور؛ علی حدادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب