1.

اثر شاخص رسیدگی بر کیفیت میوه و روغن سه رقم زیتون منطقه رودبار

دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 273-286
محمود قاسم‌نژاد؛ حسین میغانی؛ سمیه افتخاری

2.

ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب روغن برخی از رقم ها و ژنوتیپ‌های امیدبخش زیتون در منطقه ‏طارم استان زنجان

دوره 52، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 937-949
ابوذر هاشم پور؛ محمود عظیمی؛ سمانه اسدی صنم

3.

تأثیر تزریق روغن زیتون به درون کیسۀ زرده بر عملکرد رشد و توسعه سینه در جوجۀ گوشتی متأثر از تنش گرسنگی پس از تفریخ

دوره 45، شماره 2، مرداد 1393، صفحه 153-161
زهرا خرمی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ آرش آذرفر؛ اکبر چراغی

4.

تأثیر کاربرد برگی کائولین بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه چهار رقم زیتون

دوره 44، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 161-168
لیلا برمه؛ نوراله معلمی؛ سیدمحمدحسن مرتضوی

5.

گروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در برخی از استان‌های ایران با استفاده از روش‌های کمومتریکس

دوره 51، شماره 2، تیر 1399، صفحه 419-431
فروغ شواخی؛ پرویز مرادی؛ انوشه رحمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب