1.

Effect of chitosan and Trachyspermum ammi essential oil on microbial growth, proteolytic spoilage, lipid oxidation and sensory attributes of chicken fillet during refrigerated storage

دوره 12، شماره 1، فروردین 2018، صفحه 69-78
Ashkan Jebelli Javan؛ Masoumeh Moslemi؛ Shaghayegh Salimirad؛ Soheil Soleymanpour

2.

Effect of Maturity Stage of Olive Fruit on Quality of Olive Products

دوره 6، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 159-165
Azhar Hussain؛ Muhammad Ashraf Sumrah؛ Attiq Akhtar؛ Syed Hamza Mahfooz؛ Muhammad Azeem Tariq

3.

Effects of Calyx Coating and Storage Temperature on Antioxidant Substances of Cape Gooseberry (Physalis peruviana L.)

دوره 10، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 23-32
Rasoul Heydarnajad Giglou؛ Mousa Torabi Giglou

4.

Essential oils: in vitro antioxidant activities and their utilizations in storage life increment of foods

دوره 3، شماره 2، اسفند 2020، صفحه 128-137
Reza Farahmandfar؛ Behraad Tirgarian

5.

Physicochemical, textural and sensory analysis of bread made from bakery premixe

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 35-40
Zahra Sheikholeslami؛ Mahdi Karimi؛ Sepideh Yosefzadeh sani

6.

بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C)

دوره 70، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 44-59
فاطمه پور ملایی؛ علی جعفرپور؛ سکینه یگانه

7.

بررسی اثر عصاره گیاه مرزنجوش (Oriyganum vulgare) بر کیفیت ماندگاری فیله کپور علفخوار بسته بندی شده در خلاء و نگهداری شده در یخچال

دوره 71، شماره 3، آذر 1397، صفحه 264-273
مهران مسلمی؛ نرگس اسکو؛ روزبه عابدی؛ سید ولی حسینی

8.

بررسی تأثیر پرتودهی با اشعة گاما در بار میکروبی فیلۀ ماهی کفال طلایی (Liza aurata) طی دورۀ نگهداری در یخچال (°C 4+)

دوره 66، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 27-39
سید ولی حسینی؛ علی طاهری؛ امین اوجی فرد

9.

بررسی شیوه های مختلف کشتار ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر کیفیت و ماندگاری آن طی دورۀ نگهداری در یخچال

دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 416-423
عاطفه مسلمی اجارستاقی؛ مهران مسلمی؛ سهیل ایگدری؛ سید ولی حسینی؛ روزبه عابدی

10.

پیش‌بینی ماندگاری میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) تحت تاثیر اسانس نعناع فلفلی(Mentha piperita) ، دما و زمان نگهداری به روش تحلیل سطح پاسخ

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 417-430
لاله رومیانی؛ فاطمه شماعی

11.

توسعه سامانه پیوسته پرتودهی فرابنفش و ارزیابی تاثیر آن بر برخی ویژگی‌های کیفی دانه‌های انار آماده مصرف

دوره 51، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 113-123
رضا کریم زاده؛ حسین مقصودی؛ حمیدرضا اخوان؛ کاظم جعفری نعیمی

12.

کنترل پس از برداشت کپک سبز در پرتقال ارقام یافا و خونی با استفاده از بی‏کربنات سدیم

دوره 46، شماره 3، آبان 1394، صفحه 487-495
حسن صدرنیا؛ اسماعیل یامپی؛ محمد حسین آق خانی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب