1.

The Chemical Composition and Antibacterial Effect of Essential Oils of Rosemary and Basil in Milk

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 خرداد 1403
Reza Rahchamani؛ Saman Zarooni؛ Matia Sadat Borhani

2.

اثر عصاره آبی ریحان بر تغییرات رشد و شاخص‌های هماتولوژی و بیوشیمی خون ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

دوره 68، شماره 4، دی 1392، صفحه 397-404
آمنه ذوالفقاری؛ فرید فیروزبخش

3.

اثر عصاره‌های شیرین‌بیان، دارچین و ریحان بر کنترل Fusarium graminearum و بیان ژن‌های اصلی دخیل در زیست‌ساخت زیرالنون

دوره 7، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 58-64
حمیدرضا گنجعلی؛ جواد آبخو؛ ابراهیم دهمرده

4.

اثر متقابل کم‌آبیاری و مالچ بر روی عملکرد و بهره‌وری آب محصول ریحان با استفاده از تئوری الاستیسته

دوره 12، شماره 3، شهریور 1401، صفحه 645-657
شهلا عباس بیگی؛ محمود مشعل؛ علی رحیمی خوب

5.

ارزیابی برخی صفات مورفو- فیزیولوژیکی چهار رقم ریحان (‏Ocimum basilicum L.‎‏) تحت شرایط ‏تنش کم‌آبی

دوره 51، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 245-253
سمیه کریمی؛ بهمن زاهدی؛ حسن مومیوند

6.

ارزیابی پارامترهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان (‏Ocimum basilicum L.‎‏) در واکنش ‏به اسید فولویک و کود کامل (‏NPK‏)‏

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 791-802
محمد حسین امینی فرد؛ محبوبه عسگریان؛ مهدی خیاط؛ مهدی جهانی

7.

بررسی برخی شاخص‌های رشد، نشت الکترولیت و محتوای نسبی آب ریحان تحت سطوح آبیاری و نانوزئولیت

دوره 13، شماره 4، دی 1402، صفحه 873-887
سمانه نوری؛ جواد بهمنش؛ وحید رضاوردی نژاد؛ صاحبعلی بلندنظر؛ ابوالفضل مجنونی هریس؛ نسرین آزاد

8.

بررسی تنوع مورفولوژیک توده¬های جنس ریحان (Ocimum spp.) بومی ایران

دوره 44، شماره 3، آذر 1392، صفحه 227-243
محمد مقدم؛ رضا امید بیگی؛ اعظم سلیمی؛ محمد رضا نقوی

9.

پیش‌بینی نیاز نیتروژنی گیاه ریحان در طول دوره رشد با استفاده از شاخص تغذیه نیتروژن

دوره 51، شماره 8، آبان 1399، صفحه 2039-2049
حدیثه رحیمی خوب؛ تیمور سهرابی*؛ مجتبی دلشاد

10.

تأثیر غلظت های مختلف متیل جاسمونات بر فعالیت آنزیم های آنتی‌اکسیدانت و محتوی پروتئین کل ریحان

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 103-115
ابراهیم بروکی میلان؛ لیلا حسنی؛ بابک عبدالهی مندولکانی؛ رضا درویش زاده؛ فاطمه خردمند؛ عباس حسنی

11.

تأثیر ملاتونین بر پارامترهای بیوشیمیایی و سیستم دفاعی آنتی‏ اکسیدانی ریحان (Ocimum basilicum L.) تحت سمیت مس و روی

دوره 26، شماره 1، اسفند 1402، صفحه 179-196
حکیمه علومی؛ علی زمانی؛ حسین مظفری؛ سودابه نورزاد

12.

تاثیر استفاده از پودر و عصاره ریحان بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و بیان ژن پروتئین شوک گرمایی در جوجه‌های ‌گوشتی در شرایط تنش گرمایی

دوره 23، شماره 4، دی 1400، صفحه 525-533
سید حامد موسوی علمداردهی؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ عیسی دیرنده؛ محمد کاظمی فرد

13.

مدل‌سازی پاسخ گیاه ریحان به تنش آبی در سطوح متفاوت رطوبتی

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 163-171
مهدی سرائی تبریزی؛ مهدی همایی؛ حسین بابازاده؛ فریدون کاوه؛ مسعود پارسی‌نژاد پارسی‌نژاد

14.

مدل‌سازی جذب آب به‌وسیلۀ گیاه ریحان در شرایط تنش‌های هم‌زمان آب، شوری و کمبود نیتروژن

دوره 5، شماره 2، مهر 1394، صفحه 153-167
حسین بابازاده؛ مهدی سرائی تبریزی

15.

مقایسه عملکرد و بهره‌وری آب گیاه ریحان با روش آبیاری سطحی و زیرسطحی در گلدان

دوره 52، شماره 8، آبان 1400، صفحه 2217-2226
حسن کریمی؛ محمود مشعل؛ سید ابراهیم هاشمی گرم دره



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب