1.

اثر پرایمینگ بذر با سالیسیلیک اسید بر ارزش نانوایی گندم، رقم الوند، در شرایط دیرکشتی

دوره 15، شماره 2، تیر 1392، صفحه 87-98
مهدی عبداللهی؛ فرید شکاری

2.

بررسی تأثیر اینولین و پودر صمغ دانه به بر خواص فیزیکوشیمیایی و کیفی ماست کم چرب

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 963-975
نسا غیبی؛ رقیه اشرفی یورقانلو

3.

تأثیر بسته‌بندی‌های فویل آلومینیوم و کاغذ روغنی بر خواص فیزیکی‌شیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی بستنی‌خشک

دوره 47، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 792-781
جواد حصاری؛ نگار راوش؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید عباس رافت

4.

تأثیر تنش خشکی آخر فصل و توالی زراعی بر عملکرد کمّی و کیفی گندم آبی تحت مدیریت مرسوم و حفاظتی

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 431-441
ایوب فصاحت؛ محمدرضا جهانسوز؛ محمدرضا مهرور؛ منوچهر گرجی؛ ناصر مجنون حسینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب