1.

اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف علوفه کنگرفرنگی بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و صفات کیفی لاشه بره‌های نر پرواری

دوره 25، شماره 3، مهر 1402، صفحه 295-308
هوشنگ جعفری؛ فرشید فتاح نیا؛ یحیی عباسپور؛ پوریا دادور؛ صیفعلی ورمقانی؛ منوچهر طهماسبی

2.

بررسی تأثیر سالیسیلیک اسید بر جوانه‌زنی سه گونۀ L. Cynara scolymus (کنگر فرنگی)، Foeniculum vulgare .Mill (رازیانه) و Nigella sativa L. (سیاه دانه) تحت تنش شوری

دوره 72، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 911-925
مجتبی پیری؛ علیرضا خوانین زاده؛ حمید سودایی زاده

3.

تأثیر پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) و ویتامین E بر عملکرد و برخی فراسنجه‏ های خونی در بلدرچین ژاپنی گوشتی

دوره 16، شماره 2، مهر 1393، صفحه 147-155
مرتضی عالمی؛ فیروز صمدی؛ صبا صمدی

4.

تاثیر کنگرفرنگی بر فعالیت کبد و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن

دوره 44، شماره 3، آذر 1392، صفحه 263-273
سجاد گوهری؛ فیروز صمدی؛ فرزانه گنجی؛ سعید حسنی؛ یوسف جعفری آهنگری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب