1.

Effect of Dietary Supplementation of Silybum marianum and Artichoke (Cynara scolymus L.) on Japanese Quail’s Carcass Characteristics, Oxidative Stability, and Quality of Breast Meat

دوره 18، شماره 1، فروردین 2024، صفحه 87-96
Fatemeh Salehi؛ Razieh Partovi؛ Saeed Seifi

2.

اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف علوفه کنگرفرنگی بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و صفات کیفی لاشه بره‌های نر پرواری

دوره 25، شماره 3، مهر 1402، صفحه 295-308
هوشنگ جعفری؛ فرشید فتاح نیا؛ یحیی عباسپور؛ پوریا دادور؛ صیفعلی ورمقانی؛ منوچهر طهماسبی

3.

تأثیر پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) و ویتامین E بر عملکرد و برخی فراسنجه‏ های خونی در بلدرچین ژاپنی گوشتی

دوره 16، شماره 2، مهر 1393، صفحه 147-155
مرتضی عالمی؛ فیروز صمدی؛ صبا صمدی

4.

تأثیر سطوح جیره‌ای پودر برگ کنگرفرنگی بر کیفیت گوشت ران و سینه و رخ‌نمای اسیدهای چرب گوشت سینه در بلدرچین ژاپنی

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 103-111
فیروز صمدی؛ فاطمه عباسی؛ صبا صمدی

5.

تأثیر مصرف عصارۀ کنگر فرنگی همراه با تمرین هوازی بر قند خون و مقاومت به انسولین و ارتباط آن با وضعیت شناختی سالمندان دچار اختلال شناختی خفیف

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 439-450
مهران قهرمانی؛ یحیی زارع؛ محمد علی کهن پور

6.

تاثیرعصاره کنگر فرنگی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی بره های سنجابی

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 357-364
صوفی دارابی؛ محمد معینی؛ منوچهر سوری؛ محمد ابراهیم نوریان سرور؛ عبدالحمید پاپزن

7.

تاثیر کنگرفرنگی بر فعالیت کبد و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن

دوره 44، شماره 3، آذر 1392، صفحه 263-273
سجاد گوهری؛ فیروز صمدی؛ فرزانه گنجی؛ سعید حسنی؛ یوسف جعفری آهنگری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب