1.

بررسی خصوصیات فیزیولوژیک، فعالیت آنزیمی و کیفیت نعناع‌فلفلی تحت تاثیر اسید سالیسیلیک، سولفات روی و تنش آبی

دوره 51، شماره 4، دی 1399، صفحه 175-189
فاطمه جهانی؛ حمیدرضا توحیدی مقدم؛ حمیدرضا لاریجانی؛ فرشاد قوشچی؛ میثم اویسی

2.

تغییرات بیوشیمیایی و ترکیبات عمده اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت تأثیر اسید هیومیک و سرکه چوب در شرایط تنش خشکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 فروردین 1403
سید علی علوی اصل؛ مجید مجیدیان؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ مسعود اصفهانی

3.

کاربرد روش ریزاستخراج مایع‌ـ‌مایع‌پخشی در اندازه‌گیری میزان جذب منتول از دوغ به بطری‌های پلی‌اتیلن ترفتالات

دوره 44، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 77-85
مهدی فرهودی؛ زهرا امام جمعه؛ محمدرضا احسانی؛ عبدالرسول ارومیه ای


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب