1.

Effect of Adding Lactoferrin on Some Foodborne Pathogens in Yogurt

دوره 17، شماره 3، مهر 2023، صفحه 189-198
Mai Fetouh؛ Hend Elbarbary؛ Ekbal Ibrahim؛ Ahmed Afifi Maarouf

2.

PCR-based detection of cow and goat milk in sheep milk and dairy products marketed in Mashhad city of Iran

دوره 7، شماره 4، فروردین 2014، صفحه 257-262
Saeed Khanzadi؛ Abdollah Jamshidi؛ Jamshid Razmyar؛ Mohammad Mohsenzadeh

3.

بررسی ارتباط میان ریزساختار و ویژگیهای تکنولوژیکی ماست تولید شده از شیر گاو و گاومیش در طول نگهداری

دوره 48، شماره 4، دی 1396، صفحه 457-465
ثریا حسنی زعفرانی؛ مهرناز امینی‌فر؛ مریم مصلحی شاد

4.

بررسی خواص حسی و فیزیکی‌شیمیایی ماست فراسودمند حاوی شیر یولاف

دوره 48، شماره 3، مهر 1396، صفحه 279-288
سمیرا فرقانی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولاد غفاری

5.

شناسایی و اولویت‌بندی چالش‌های بازار صادراتی محصولات منتخب صنایع غذایی ایران

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 701-717
تورج علیزاده اره جان؛ حامد رفیعی؛ سید صفدر حسینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب