تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,500 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,085,252 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,189,204 |
بررسی برخی از صفات بره های قره گل درشرایط محیطی کرج با تغذیه دستی | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 3، 1و2و3و4، شماره 0 - شماره پیاپی 1213، فروردین 1363 اصل مقاله (493.4 K) | ||
نویسندگان | ||
پرویز جامعی؛ ناصرکاشیان* | ||
چکیده | ||
در این بررسی ‘ اثرات دو جیره غذایی متفاوت بر روی صفات چند از پوست وموی بره قره گل سیاه سرخی در طول دوران بارداری مورد مطالعه قرار گرفت. برای این منظور چهل راس میش قره گل بطور تصادفی به دو گروه مساوی تقسیم و بعد در د و اصطبل جدا‘ ولی مشابه نگهداری شدند. میش ها هر 4 هفته یکبار توزین و از جیره ایکه برای هر گروه در نظر گرفته شده بود تغذیه شدند. بره ها بعد از تولد توزین و بلافاصله ذبح شدند . پوست آنها جدا‘ بعد توزین و سپس ضخامت و بزرگی سطح پوست تازه اندازه گیری شد. پوست خشک نیز ابتدا توزین و بعد ضخامت و بزرگی سطح آن اندازه گیری شد. برا ی مطالعه ظرافت تار مو از هر پوست از نواحی شانه‘ پشت وکپل نمونه برداری شد. بر اساس ارقام بدست آمده ‘ همبستگی بین بزرگی سطح پوست‘ ضخامت پوست و وزن پوست و ارتباط این گونه صفات با وزن بره بهنگام تولد‘ همچنین وزن ما در بهنگام زایش و اثر غذایی متفاوت بر روی ظرافت و طول تار موی بره ها مورد بررسی قرا رگرفت. مقایسه داده های بدست آمده و تجزیه و تحلیل آماری آنها نشان دادکه اثر جیره بر روی سطح پوست تازه ‘ سطح پوست خشک‘ ضخامت پوست تازه وهمچنین اثر جنس بر روی وزن پوست خشک ‘ سطح پوست تازه و سطح پوست خشک معنی دار می باشد. نتایج حاصله در مورد ظرافت و طول تار مو نشان داد که از نقطه نظر ظرافت و طول تار اختلاف معنی داری بین دو گروه وجود نداشت وهمچنین اثر جیوه‘ جنس و "جنس *جیره" روی میانگین ظرافت و طول موی بره های نر وماده معنی دار نمی باشد. | ||
عنوان مقاله [English] | ||
- | ||
چکیده [English] | ||
The effects of two different diets fed during gestation period on some characteristics of pelt and fur in Karakul(Sarakhs Black Karakul),lambs were determined. The ewes were divided into two equal groups and placed in two identical pens during gestation period. The animals were weighed once every four weeks and were fed according to their respective diets. Lambs were weighed at birth and then slaughtered.The pelts were removed and their weight, thickness and surface area were determined on both fresh and dried pelts. Routine methods were employed to dry the pelts. Samples of fur were taken from three areas of shoulder, back and rump of each pelt and fineness and staple length were measured. Comparing the data obtained in this study and their analysis statistically showed that the effect of ration on surface area and thickness of the fresh pelt or surface area of the dried pelt was statistically significant(P mm,respectively.The effect of ration,sex and their interaction on average fur fineness and staple length were not statistically significant. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,594 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 742 |