راوری, بهجت اله منزوی کرباسی, رضائی, عبدالحمید. (1369). بر آ وردهای قابلیت ترکیب پذیری و وارثت پذیری درصد پروتیئن دانه وخصوصیات مرتبط با آن در گندم پائیزه(Triticum aestivum L.). , 1و2(0), -.
بهجت اله منزوی کرباسی راوری; عبدالحمید رضائی. "بر آ وردهای قابلیت ترکیب پذیری و وارثت پذیری درصد پروتیئن دانه وخصوصیات مرتبط با آن در گندم پائیزه(Triticum aestivum L.)". , 1و2, 0, 1369, -.
راوری, بهجت اله منزوی کرباسی, رضائی, عبدالحمید. (1369). 'بر آ وردهای قابلیت ترکیب پذیری و وارثت پذیری درصد پروتیئن دانه وخصوصیات مرتبط با آن در گندم پائیزه(Triticum aestivum L.)', , 1و2(0), pp. -.
راوری, بهجت اله منزوی کرباسی, رضائی, عبدالحمید. بر آ وردهای قابلیت ترکیب پذیری و وارثت پذیری درصد پروتیئن دانه وخصوصیات مرتبط با آن در گندم پائیزه(Triticum aestivum L.). , 1369; 1و2(0): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب