خورشیدی, عنایت رضوانی, کاظمی‌تبار, سید کمال, کیانوش, غلامعباس. (1383). بررسی ارتباط ترکیب اسید‌های چرب و پروتئین دانه سویا ( Glycine max L.) با صفات مورفولوژیک و فنولوژیک از طریق تجزیه به عامل‌ها. , 35(1), -.
عنایت رضوانی خورشیدی; سید کمال کاظمی‌تبار; غلامعباس کیانوش. "بررسی ارتباط ترکیب اسید‌های چرب و پروتئین دانه سویا ( Glycine max L.) با صفات مورفولوژیک و فنولوژیک از طریق تجزیه به عامل‌ها". , 35, 1, 1383, -.
خورشیدی, عنایت رضوانی, کاظمی‌تبار, سید کمال, کیانوش, غلامعباس. (1383). 'بررسی ارتباط ترکیب اسید‌های چرب و پروتئین دانه سویا ( Glycine max L.) با صفات مورفولوژیک و فنولوژیک از طریق تجزیه به عامل‌ها', , 35(1), pp. -.
خورشیدی, عنایت رضوانی, کاظمی‌تبار, سید کمال, کیانوش, غلامعباس. بررسی ارتباط ترکیب اسید‌های چرب و پروتئین دانه سویا ( Glycine max L.) با صفات مورفولوژیک و فنولوژیک از طریق تجزیه به عامل‌ها. , 1383; 35(1): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب