زاغری, مجتبی, شیوازاد, محمود, نیکخواه, علی. (1385). تاثیر تنظیم جیره غذایی حاوی کنجاله تخم پنبه بر اساس آمینو اسیدهای قابل هضم و آمینو اسیدهای کل روی عملکرد جوجه های گوشتی. , 37(4), -.
مجتبی زاغری; محمود شیوازاد; علی نیکخواه. "تاثیر تنظیم جیره غذایی حاوی کنجاله تخم پنبه بر اساس آمینو اسیدهای قابل هضم و آمینو اسیدهای کل روی عملکرد جوجه های گوشتی". , 37, 4, 1385, -.
زاغری, مجتبی, شیوازاد, محمود, نیکخواه, علی. (1385). 'تاثیر تنظیم جیره غذایی حاوی کنجاله تخم پنبه بر اساس آمینو اسیدهای قابل هضم و آمینو اسیدهای کل روی عملکرد جوجه های گوشتی', , 37(4), pp. -.
زاغری, مجتبی, شیوازاد, محمود, نیکخواه, علی. تاثیر تنظیم جیره غذایی حاوی کنجاله تخم پنبه بر اساس آمینو اسیدهای قابل هضم و آمینو اسیدهای کل روی عملکرد جوجه های گوشتی. , 1385; 37(4): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب