کرمی, مصطفی, احسانی, محمدرضا, ابراهیم زاده موسوی, محمدعلی, رضایی, کرامت اله, صفری, محمد. (1388). تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب، ریز ساختار و خواص حسّی پنیر UF فتا. , 40(1), -.
مصطفی کرمی; محمدرضا احسانی; محمدعلی ابراهیم زاده موسوی; کرامت اله رضایی; محمد صفری. "تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب، ریز ساختار و خواص حسّی پنیر UF فتا". , 40, 1, 1388, -.
کرمی, مصطفی, احسانی, محمدرضا, ابراهیم زاده موسوی, محمدعلی, رضایی, کرامت اله, صفری, محمد. (1388). 'تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب، ریز ساختار و خواص حسّی پنیر UF فتا', , 40(1), pp. -.
کرمی, مصطفی, احسانی, محمدرضا, ابراهیم زاده موسوی, محمدعلی, رضایی, کرامت اله, صفری, محمد. تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب، ریز ساختار و خواص حسّی پنیر UF فتا. , 1388; 40(1): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب