نجفی, نصرت اله, پارسازاده, منصور, طباطبائی, سیدجلال, اوستان, شاهین. (1389). تأثیر pH و شکل نیتروژن محلول غذایی بر جذب آهن، روی، مس و منگنز بوسیله اسفناج در کشت هیدروپونیک. , 41(2), 283-295.
نصرت اله نجفی; منصور پارسازاده; سیدجلال طباطبائی; شاهین اوستان. "تأثیر pH و شکل نیتروژن محلول غذایی بر جذب آهن، روی، مس و منگنز بوسیله اسفناج در کشت هیدروپونیک". , 41, 2, 1389, 283-295.
نجفی, نصرت اله, پارسازاده, منصور, طباطبائی, سیدجلال, اوستان, شاهین. (1389). 'تأثیر pH و شکل نیتروژن محلول غذایی بر جذب آهن، روی، مس و منگنز بوسیله اسفناج در کشت هیدروپونیک', , 41(2), pp. 283-295.
نجفی, نصرت اله, پارسازاده, منصور, طباطبائی, سیدجلال, اوستان, شاهین. تأثیر pH و شکل نیتروژن محلول غذایی بر جذب آهن، روی، مس و منگنز بوسیله اسفناج در کشت هیدروپونیک. , 1389; 41(2): 283-295.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب