علی پور, حمید, غفاری موفق, فرشته. (1389). تأثیر کاربرد بهاره روغن ولک و ترکیب آن با عناصر غذایی بر صفات فیزیولوژیک، عملکرد و کیفیت میوه پسته. , 41(3), 275-280.
حمید علی پور; فرشته غفاری موفق. "تأثیر کاربرد بهاره روغن ولک و ترکیب آن با عناصر غذایی بر صفات فیزیولوژیک، عملکرد و کیفیت میوه پسته". , 41, 3, 1389, 275-280.
علی پور, حمید, غفاری موفق, فرشته. (1389). 'تأثیر کاربرد بهاره روغن ولک و ترکیب آن با عناصر غذایی بر صفات فیزیولوژیک، عملکرد و کیفیت میوه پسته', , 41(3), pp. 275-280.
علی پور, حمید, غفاری موفق, فرشته. تأثیر کاربرد بهاره روغن ولک و ترکیب آن با عناصر غذایی بر صفات فیزیولوژیک، عملکرد و کیفیت میوه پسته. , 1389; 41(3): 275-280.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب