خلیل وند بهروزیار, حامد, دهقان بنادکی, مهدی, رضایزدی, کامران. (1389). اثر کاهش ترکیبات فنولیک با استفاده از فرآوری‌های مختلف بر ترکیبات شیمیایی و طبقه‌بندی پروتئین خام علوفه اسپرس به روش کیسه‌های نایلونی، CNCPS و AFRC. , 41(4), 391-403.
حامد خلیل وند بهروزیار; مهدی دهقان بنادکی; کامران رضایزدی. "اثر کاهش ترکیبات فنولیک با استفاده از فرآوری‌های مختلف بر ترکیبات شیمیایی و طبقه‌بندی پروتئین خام علوفه اسپرس به روش کیسه‌های نایلونی، CNCPS و AFRC". , 41, 4, 1389, 391-403.
خلیل وند بهروزیار, حامد, دهقان بنادکی, مهدی, رضایزدی, کامران. (1389). 'اثر کاهش ترکیبات فنولیک با استفاده از فرآوری‌های مختلف بر ترکیبات شیمیایی و طبقه‌بندی پروتئین خام علوفه اسپرس به روش کیسه‌های نایلونی، CNCPS و AFRC', , 41(4), pp. 391-403.
خلیل وند بهروزیار, حامد, دهقان بنادکی, مهدی, رضایزدی, کامران. اثر کاهش ترکیبات فنولیک با استفاده از فرآوری‌های مختلف بر ترکیبات شیمیایی و طبقه‌بندی پروتئین خام علوفه اسپرس به روش کیسه‌های نایلونی، CNCPS و AFRC. , 1389; 41(4): 391-403.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب