رضایزدی, کامران, رضا یزدی, کامران, نیکخواه, علی. (1390). تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیه وباکتری های تولید کننده اسید لاکتیک بر قابلیت هضم و فراسنجه های شکمبه و خون گوسفند. , 66(1), 47-99.
کامران رضایزدی; کامران رضا یزدی; علی نیکخواه. "تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیه وباکتری های تولید کننده اسید لاکتیک بر قابلیت هضم و فراسنجه های شکمبه و خون گوسفند". , 66, 1, 1390, 47-99.
رضایزدی, کامران, رضا یزدی, کامران, نیکخواه, علی. (1390). 'تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیه وباکتری های تولید کننده اسید لاکتیک بر قابلیت هضم و فراسنجه های شکمبه و خون گوسفند', , 66(1), pp. 47-99.
رضایزدی, کامران, رضا یزدی, کامران, نیکخواه, علی. تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیه وباکتری های تولید کننده اسید لاکتیک بر قابلیت هضم و فراسنجه های شکمبه و خون گوسفند. , 1390; 66(1): 47-99.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب