تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,501 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,106,689 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,211,848 |
تأثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم بر میزان بقاء لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس )5(La در شرایط مشابه مایع معدی–رودهای | ||
مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research) | ||
مقاله 9، دوره 66، شماره 4، دی 1390، صفحه 337-342 اصل مقاله (849.6 K) | ||
نویسندگان | ||
هادی پورجعفر1؛ عزیز همایونیراد2 | ||
1دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تبریز، گروه بهداشت مواد غذایی | ||
2گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز | ||
چکیده | ||
یکی از شیوههای نوین در زمینه افزایش ماندگاری پروبیوتیکها در داخل فرآوردههای غذایی پروبیوتیکی و در حین گذر از جهاز گوارشی، به منظور انتقال ایمن آنها به روده بزرگ، ریزپوشانی (میکرواینکپسولاسیون) سلولهای پروبیوتیکی میباشد. این مطالعه با هدف تعیین تأثیر ریزپوشانی با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم بر میزان بقاء لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس )5(La در شرایط مشابه مایع معدی–روده ای انجام پذیرفت. بقاپذیری باکتری مورد نظر در محلول نمک صفراوی 6/0 درصد و همچنین شرایط مشابه مایع معدی )55/1pH= (و به دنبال آن گرمخانهگذاری در شرایط مشابه مایع رودهای (25/8pH=( با و بدون نمک صفراوی 6/0 درصد مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه جهت انجام فرآیند ریزپوشانی باکتری از روش اکستروژن استفاده شد. دادهها با استفاده از آزمون t-test مستقل مورد آنالیز قرار گرفتند. نتایج نشان دادند که میزان بقاء سلولهای ریزپوشانی شده در شرایط اسیدی مشابه مایع معدی و همچنین شرایط مایع رودهای با و بدون نمک صفراوی 6/0 درصد بطور معنیداری بیشتر از سلولهای آزاد است (05/0p<.) | ||
کلیدواژهها | ||
آلژینات کلسیم؛ ریزپوشانی؛ لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس؛ مایع معدی – رودهای؛ نشاسته مقاوم | ||
عنوان مقاله [English] | ||
THE EFFECTOFMICROENCAPSULATION WITH CALCIUM ALGINATE AND RESISTANTSTARCH ON THE LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS (LA5) SURVIVAL RATE IN SIMULATED GASTROINTESTINAL JUICE CONDITIONS | ||
نویسندگان [English] | ||
Hadi pourjafar1؛ Aziz Homayouni Rad2 | ||
چکیده [English] | ||
Microencapsulation of probiotic cells is the newest method for increasing probiotics' survival in probiotic food products in gastrointestinal conditions and safely transferring them to the large intestine. The aim of this study was to investigate the effect of microencapsulation with calcium alginate and resistant starch on the lactobacillus acidophilus (La5), and the survival rate in simulated gastrointestinal juice conditions. Survivability of this bacteria was conducted in 0.6% bile salt solution and simulated gastric juice(PH1.55), followed by incubation in simulated intestinal juice with and without 0.6% bile salt. In this study the extrusion method was performed for the microencapsulation process. Data were analyzed using an independent t-test. Our results showed that survivability of microencapsulated cells in a simulated gastric juice condition, and also in simulated intestinal juice with and without 0.6% bile salt, is significantly more than free cells(p<0/05). | ||
کلیدواژهها [English] | ||
calcium alginate, gastrointestinal juice, lactobacillus acidophilus, Microencapsulation, resistant starch | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 5,275 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,160 |