صفاریان, علیرضا, رکنی, نوردهر, آخوند زاده بستی, افشین, باهنر, علیرضا, ابراهیم زاده موسوی, حسینعلی, نوری, نگین. (1387). تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی، شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی. , 63(2), 113-115.
علیرضا صفاریان; نوردهر رکنی; افشین آخوند زاده بستی; علیرضا باهنر; حسینعلی ابراهیم زاده موسوی; نگین نوری. "تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی، شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی". , 63, 2, 1387, 113-115.
صفاریان, علیرضا, رکنی, نوردهر, آخوند زاده بستی, افشین, باهنر, علیرضا, ابراهیم زاده موسوی, حسینعلی, نوری, نگین. (1387). 'تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی، شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی', , 63(2), pp. 113-115.
صفاریان, علیرضا, رکنی, نوردهر, آخوند زاده بستی, افشین, باهنر, علیرضا, ابراهیم زاده موسوی, حسینعلی, نوری, نگین. تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی، شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی. , 1387; 63(2): 113-115.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب